Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Advokatbyrån Hallgren & Partners söker biträdande jurister

Advokatbyrån Hallgren & Partners är Halmstads största advokatbyrå som tjänar klienterna med fullservice där tyngden ligger på obeståndsjuridik och affärsjuridik. Vi lägger stor vikt vid att vi verkar lokalt och bygger relationer och jobbar långsiktigt, med förståelse för våra klienters situation. Alla våra jurister är lokalt förankrade, vi är verksamma och lever i Halmstad med omnejd vilket har gett oss ett brett kontaktnät som även våra klienter har nytta av. Se mer om vår verksamhet på hemsidan www.hallgrenpartners.se

Om tjänsterna;

Våra team behöver nu förstärkas.

Till vårt affärsjuridiska team söker vi en biträdande jurist eller advokat med intresse för affärsjuridik och tvistelösning. Arbetsuppgifterna är varierande och består i bland annat rådgivning, avtalsupprättande/granskande och hantering av tvistemål. Du är en del i ett team men förväntas även kunna arbeta självständigt.

Till vårt humanjuridiska team söker vi en biträdande jurist eller advokat som vill arbeta framförallt med familjerätt (dvs bl a vårdnad/boende/umgänge) och brottmål. Denna tjänst innebär självständigt arbete i stor utsträckning.

Om dig;

För att trivas bör du vara engagerad, noggrann och kunna hantera perioder med tidvis högt tempo. Eftersom vi är en byrå med lokal förankring är det en förutsättning att du varaktigt vill leva/lever i Halmstad med omnejd. Vi ser också gärna att du är tingsmeriterad.

Välkommen med din ansökan till otto@hallgrenpartners.se


Dela sidan:
Skriv ut: