Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Nyexaminerade jurister till M&A och Private Equity samt Fonder och Investeringar på Wigge & Partners

Wigge & Partners är en ledande affärsjuridisk boutiquebyrå med fokus på transaktioner. Som en modern advokatbyrå kombinerar vi entreprenöriell drivkraft och engagemang med solid juridisk kunskap, lyhördhet och en sund företagskultur.

Vi drivs av glädjen i att göra affärer och av att skapa långsiktiga relationer och vi växer starkt. Våra medarbetare utgör kärnan i vår verksamhet och vi lägger stor vikt vid att erbjuda en stimulerande och öppen arbetsmiljö där kommersiella jurister utvecklas.

Wigge & Partners har sedan starten 2015 haft en kraftig tillväxt, och vi är idag ca 50 medarbetare. Vi fortsätter att expandera och söker nu ytterligare talangfulla juniora associates till våra verksamhetsgrupper för M&A och Private Equity samt Fonder och Investeringar. 

Vi söker dig som nyligen har tagit, eller är på väg att ta juristexamen eller som därutöver också är tingsmeriterad eller har kortare erfarenhet som associate på advokatbyrå. Som sökande bör du ha utmärkta betyg från juristlinjen och ett genuint intresse för affärer, samt lockas av att arbeta i ett team med stark lagkänsla och framåtanda. 

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Anders Morén på 0720-62 60 56, Anders.Moren@wiggepartners.se. Sista ansökningsdag är 31 maj och tillträde till tjänsten sker i september 2023. Pågår dina studier även under höstterminen 2023 kan tillträde dock även ske senare.

Urval sker löpande så skicka din ansökan, tillsammans med betygshandlingar, till info@wiggepartners.se redan idag. 


Dela sidan:
Skriv ut: