Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Kom och bli vår nya chefsjurist!

Vill du komma till jobbet och känna att du är en del av något stort? Där du jobbar med intressanta uppdrag, har bra kollegor och möjlighet att påverka din arbetsdag?

Inera är en kunskapsintensiv organisation som alltid är på väg in i framtiden! Vårt uppdrag är att ge regioner och kommuner digitala förutsättningar för att kunna förbättra och effektivisera sina verksamheter. Ineras driver projekt och förvaltning av system och tjänster inom e-hälsa och digital välfärd, bland dem 1177 Vårdguiden, arkitektur- och infrastrukturtjänster, kunskap- och verksamhetsstöd. Det är där du kommer in! Möt livet i en organisation som har ett unikt uppdrag och bli en del av oss! Läs mer om oss på www.inera.se

Vill du ta en ledande juridisk roll i detta spännande digitaliseringsbolag? Vi vill öka vår proaktivitet inom juridik, stötta våra kunder och våra tjänster med juridisk vägledning. Inera söker nu en affärsorienterad och lösningsinriktad chefsjurist! Vill du bli en av oss?

Uppdraget och rollen

Hos oss får du chans att arbeta med komplexa juridiska frågeställningar inom en stor bredd av rättsområden. Ineras juridiksektion arbetar i nära samarbete med VD och Ineras ledningsgrupp. Sektionen är placerad hos Ineras stab och du rapporterar till stabschefen. Du ingår i den utökade ledningsgruppen. Juridiksektionen arbetar även i nära samverkan med jurister i hela SKR-koncernen.

I rollen som chefsjurist/sektionschef för juridik ingår även att aktivt delta i det operativa arbetet. Det kan innebära att genomföra rättsutredningar, upprätta och kvalitetsgranska avtal, genomföra utbildningar samt i övrigt stötta verksamheten i uppkomna juridiska frågeställningar. Som chefsjurist/sektionschef har du även budget- och personalansvar samt ansvar för att sektionen tillsammans når uppsatta mål.

Din profil

Du har ett genuint intresse för IT- och digitaliseringsfrågor. Du blir inspirerad av att se möjligheter ur ett juridiskt perspektiv. Vi ser gärna att du har ett kommersiellt synsätt samt god erfarenhet av att göra affärsmässiga riskbedömningar.

Vi lägger stor vikt vid öppenhet och samarbete, vilket förutsätter att du är en flexibel och nyfiken person. Du delar också vår syn på att vara service-minded och det innebär att kunna prioritera, vara klok och ödmjuk samt att kunna förklara för andra på ett sätt som gör arbetet enklare, även för den som inte är särskilt insatt. Du är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift.

I din roll som ledare inspirerar och arbetsleder du en grupp seniora jurister. Du har ett modernt ledarskap som präglas av entusiasm, driv och ett lyhört förhållningssätt. Du är mån om att bidra till ett gott arbetsklimat och du tror på att lagarbete är nyckeln till framgång i en grupp.

Vi söker dig som har en juristexamen och flera års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete. Du har tidigare erfarenhet av att arbetsleda andra. Vi ser med fördel att du har erfarenhet och kunskap om till exempel IT-rätt, offentlig upphandling, bolagsjuridik, dataskyddsfrågor och digitaliseringsfrågor överlag. Den vi söker är en kundfokuserad, analytisk, drivande lagspelare med förmågan att parallellt hantera flera och komplexa uppgifter. Du är en driven och målinriktad person som drivs att få både kunder och kollegor med på tåget.

Hos oss kommer du att få en mängd kollegor med olika kompetensinriktning där vi alla har ett stort engagemang för vårt uppdrag. Vi har genomtänkta förmåner och eftersträvar ett systematiskt tänk runt din framtida utveckling inom bolaget. Vi arbetar både på kontoret och digitalt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Skicka in din ansökan senast den 20 maj 2022. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande.

Har du frågor om tjänsten?

Vi undanber oss all hjälp med rekrytering!

Klicka här för att ansöka 


Dela sidan:
Skriv ut: