Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Nyexaminerade jurister till M&A och Private Equity, Bank och Finans och Capital Markets och Public M&A på Wigge & Partners – start januari 2023

Wigge & Partners är en ledande affärsjuridisk boutiquebyrå med fokus på transaktioner. Som en modern advokatbyrå kombinerar vi entreprenöriell drivkraft och engagemang med solid juridisk kunskap, lyhördhet och en sund företagskultur.

Vi drivs av glädjen i att göra affärer och av att skapa långsiktiga relationer och vi växer starkt. Våra medarbetare utgör kärnan i vår verksamhet och vi lägger stor vikt vid att erbjuda en stimulerande och öppen arbetsmiljö där kommersiella jurister utvecklas.

Wigge & Partners har sedan starten 2015 haft en kraftig tillväxt, och vi är idag ca 50 medarbetare. Vi fortsätter att expandera och söker nu ytterligare talangfulla juniora associates till våra verksamhetsgrupper för M&A och Private Equity, Bank och Finans och Capital Markets och Public M&A.

Vi söker dig som nyligen har tagit, är på väg att ta juristexamen eller som därutöver också har kortare erfarenhet som associate på advokatbyrå. Som sökande bör du ha utmärkta betyg från juristlinjen och ett genuint intresse för affärer, samt lockas av att arbeta i ett team med stark lagkänsla och framåtanda.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Anders Morén på 0720-62 60 56, Anders.Moren@wiggepartners.se. Sista ansökningsdag är 31 oktober och tillträde till tjänsten sker i januari 2023.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan, tillsammans med betygshandlingar, redan idag.


Dela sidan:
Skriv ut: