Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Kompass Advokat söker senior biträdande jurist inom försäkringsrätt och finansiell reglering

Har du ett stort intresse av försäkringsrätt och finansiell reglering? Vill du bredda dina kunskaper och utvecklas i en advokatroll? Vill du samtidigt arbeta på ett företag där du involveras i verksamheten och kan påverka både klientrelationer och din arbetssituation?

Då är det här jobbet något för dig!

Om jobbet:

 • Tillsammans med dina kollegor ger du råd och praktiskt juridiskt stöd till våra svenska och internationella klienter inom försäkringsrätt och finansiell reglering/governance, kanske även andra närliggande områden där du har kompetens.
 • Du arbetar direkt med erfarna partners som både utmanar och stöttar dig.
 • Du kommer att arbeta med de största och mest välkända företagen inom branschen, och du kommer att ställas inför de viktigaste och mest komplicerade frågeställningarna.
 • Vi jobbar nära våra klienter och har även flera fasta uppdrag som inhyrda bolagsjurister och inom compliance, vilket ger en unik möjlighet till praktisk erfarenhet och omväxling, nya perspektiv på juridiken och massor av kontakter.
 • Våra medarbetare är bland Sveriges mest kompetenta inom området, och många är flitigt anlitade som utbildare, föredragande och skribenter i de största branschsammanhangen i Sverige.

Om dig:

 • Du har 5 – 10 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete.
 • Du har mycket goda studieresultat från juristprogrammet.
 • Du har arbetat med försäkringsrätt och/eller finansiell reglering på advokatbyrå, konsultbyrå, försäkringsbolag, FI eller Justitiedepartementet (erfarenhet från advokatbyrå är särskilt meriterande).
 • Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism (och finansiell brottslighet i bred bemärkelse), compliance och/eller dataskydd.
 • För att lyckas i rollen tror vi att du är prestigelös och engagerad, driven, analytisk och strukturerad. Du har stor förmåga att skapa nya kontakter och bygga långsiktiga relationer. Du håller hög kvalitet på ditt arbete.

Vi erbjuder:

 • Goda villkor med bl.a. tjänstepension motsvarande ITP och maximalt friskvårdsbidrag.
 • Goda arbetsförhållanden med 40 timmars arbetsvecka och oreglerad arbetstid.
 • Möjlighet till hemarbete.
 • Egen fortbildningsbudget.
 • Transparenta kriterier för framtida partnerskap.
 • Värderingsstyrd verksamhet. Bl.a. skänker vi 10% av vår vinst till hjälporganisationer som vi väljer tillsammans. Vi arbetar aktivt med hållbarhet och tackar nej till uppdrag från bl.a. fossilindustri. Yrkesetik och integritet står högt hos oss.
 • Modernt och mysigt kontor i historisk miljö i Gamla stan, nära alla kommunikationer.
 • AW varje månad. Konferens några gånger om året. Gemensamma friskvårdsaktiviteter. En naprapat/massör kommer till oss varannan vecka, som är kostnadsfritt för de anställda.

Din ansökan:

Ansökan ska innehålla CV, personligt brev, studiebetyg och andra relevanta intyg och mejlas till Kawin Mårtensson, kawin.martensson@kompassadvokat.se. Vid frågor eller funderingar kan du antingen mejla Kawin eller ringa på +46 72 143 65 68.

Skicka gärna din ansökan omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart det blir rätt matchning.

Klicka här för att ansöka

Om oss:

Kompass Advokat grundades 2006 och har i nuläget tolv medarbetare. Vi är en arbetsplats med engagerade och kunniga jurister och det är viktigt för oss att alla ska trivas hos oss. Hos oss förenas den stora byråns kompetens och förmåga med den mindre byråns korta beslutsvägar och prestigelöshet. Vår kultur präglas av delaktighet, balans mellan arbete och privatliv, arbetsglädje och stolthet över vad vi åstadkommer som jurister och företag.

Inom försäkringsrätt är Kompass Advokat en av Sveriges mest välkända och eftertraktade juridiska rådgivare. Vi harspetskompetens inom hela området, inklusive regulatorisk försäkringsrätt, compliance, avtal/produkter, skador/tvister och hållbarhetsfrågor.

Vi rankas av det internationellt välkända rankningsinstitutet Legal500 inom både försäkring och dataskydd. Gå gärna in och läs våra klienters omdömen. Ett klient har uttalat sig så här: ‘A law firm with a familiar atmosphere with a genuine team and individuals that are very nice to work with. The team at Kompass Advokat have very good skills in this specific legal area and are highly synced with the need of the client. They are able to give a high standard of legal counselling along the way from junior to more senior and partner levels.’


Dela sidan:
Skriv ut:

Annons

Annons
Annons