Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Bolagsjurister till NCC Infrastructure och Building Sverige

Söker du en roll där du får jobba nära affären och affärsområdets verksamhet? Vill du bli del av vår juristenhet som gemensamt bidrar till NCC:s framgångar och utveckling? Till våra respektive affärsområden Infrastructure och Building Sverige söker vi nu två erfarna bolagsjurister med placering på vårt huvudkontor i Solna.

Rollen som Bolagsjurist

Som bolagsjurist är du ett uppskattat stöd till hela affärsområdet och de avdelningarna du ansvarar för. I din roll ingår att vara juridiskt stöd till våra chefer inom framför allt entreprenadrätt men även kommersiella avtal och offentlig upphandling. I ditt uppdrag möter du en stor variation av utmaningar och du medverkar i alla delar av verksamheten från anbudsarbete, riskhantering, granskning och förhandling av avtal till löpande rådgivning i projekten som varierar i komplexitet och storlek. Utöver det ingår hantering av tvister och compliance.

Juristenheten inom hela NCC koncernen utgörs av ca 50 bolagsjurister och bidrar även till att höja kunskapen inom entreprenadjuridik och kontraktshantering i organisationen genom interna utbildningar. Erfarenhetsutbytet inom enheten och organisationen i övrigt bidrar till fortsatt utveckling och en bra sammanhållning i gruppen. Enheten bidrar till NCC:s fortsatta strategiska utvecklingsarbete och samarbetar kring juridiska frågeställningar med kollegor inom andra affärsområden.

I affärsområdet Infrastructure ingår du i ett nordiskt team med 10 kollegor placerade i Solna, Göteborg, Oslo och Köpenhamn. Infrastructure levererar design och produktion av stora infrastrukturprojekt och anläggningsarbete såsom vägar, broar och tunnlar, vindkraftsparker och VA. Vi är ca 4270 medarbetare som arbetar i över 1000 pågående projekt.

Affärsområdet Building Sverige stöttas juridiskt av en enhet av 8 bolagsjurister placerade i Solna och Göteborg. Building bygger bostäder, kontor samt offentliga och kommersiella byggnader som till exempel skolor, sjukhus, badhus och hotell. Vi är ca 3 800 medarbetare som arbetar i drygt 500 pågående projekt.

Din profil

Vi söker dig med juristutbildning som har 7-10 års erfarenhet från självständigt juridiskt arbete i ett större företag eller på advokatbyrå, med fokus på entreprenadrätt, offentlig upphandling och kommersiella avtal. Notarietjänstgöring är meriterande. Din svenska och engelska är god i både tal och skrift.
Du trivs med att självständigt styra och prioritera ditt arbete och hantera en stor variation av frågor inom olika områden där du blir en integrerad del i affärsprocesserna. Du trivs också i en relationsskapande funktion, med att få leverera god service och har förmågan till att bistå med rådgivning som är effektiv och praktiskt användbar.

Ytterligare information

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Solna och resor kan förekomma i tjänsten. Rapportering sker till respektive chefsjurist inom NCC Infrastructure samt Building Sverige.

Kontakt och ansökan

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Jessica Hellner, Chefsjurist Infrastructure, jessica.hellner[a]ncc.se, Elly Höijer, Chefsjurist Building Sweden, elly.hoijer[a]ncc.se, Gunilla Glännå, HR-specialist rekrytering, gunilla.glanna[a]ncc.se, 079-0788170. Skicka in din ansökan snarast då vi intervjuar löpande, dock senast den 31 januari.

Varmt välkommen med din ansökan!

Klicka här för att ansöka

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Dela sidan:
Skriv ut: