Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Process Advokatbyrå HB söker biträdande jurist

Process Advokatbyrå HB är en modern humanjuridisk advokatbyrå som bildades 2007. Vi består idag av fem advokater och en biträdande jurist samt en juristassistent. Brottmål och migrationsärenden utgör en tongivande del av vår verksamhet men advokatbyrån arbetar även med andra domstolsprocesser och utomrättsliga processer.

Vi växer och söker nu dig som är intresserad av att arbeta på advokatbyrå som biträdande jurist och som brinner för processerna i allmänhet och brottmål och migrationsärenden i synnerhet. Erfarenhet från advokatbyrå eller tingstjänstgöring är meriterande.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Ibland har vi hög arbetsbelastning och då är det även viktigt att kunna hantera stress. Med hänsyn till arbetsplatsens storlek läggs stor vikt vid personlighet. Det är viktigt att du har lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift. Du bör också ha grundläggande kunskaper i engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Tjänsten är på heltid och inledningsvis tänkt som en provanställning som senare kan övergå till en tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Sedvanlig ansökan skickas till info@processadvokat.se alternativt per post till Process Advokatbyrå HB, Birger Jarlsgatan 73-75, 113 56 Stockholm. Mer information om Process Advokatbyrå HB finner du på www.processadvokat.se. Eventuella frågor besvaras på 08-21 15 80 eller på info@processadvokat.se.


Dela sidan:
Skriv ut: