Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Bolagsjurist till Hummeltorp Sverige

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där innovation, cirkulär ekonomi och hållbarhet står i fokus? Välkommen till Hummeltorp!

Klicka här för att ansöka

OM HUMMELTORP

Hummeltorp Sverige AB är ett familjeföretag grundat 1973 av Bengt Otterström, men med en historia som börjar redan på 20-talet. Företaget drivs sedan 2017 av sönerna Christer och Johannes Otterström och befinner sig nu i en spännande tillväxtfas med cirkulär ekonomi, innovation och hållbarhet som ledord. Sedan generationsskiftet har återvinningsgraden ökat från 16% till 96%, detta genom stora investeringar i ny teknik, innovationsprojekt och forskning.

Från anläggningen i Grödinge bedriver bolaget produktion och försäljning av de allra bästa växtjordar som finns på marknaden, samt flera olika krossprodukter och återvinningsbar ballast. Bolaget driver också flera forskningsprojekt inom bland annat vattenrening, maskinutveckling och avfallsrening och har verksamhet i USA.

Företagskulturen kännetecknas av sann entreprenörsanda, samarbete och familjär stämning. Bolaget lägger stor vikt vid sina medarbetares trivsel, välmående och work-life balance och strävar efter att skapa en positiv och inkluderande arbetsmiljö.

Läs mer om Hummeltorp här!

OM TJÄNSTEN

Som bolagsjurist har du en viktig roll där du arbetar nära ledningen och stöttar hela organisationen i både det operativa och strategiska arbetet. Bland arbetsuppgifterna ingår bland annat att ge löpande juridisk rådgivning och att granska, förhandla och upprätta alla typer av avtal.

Du kommer också vara en viktig kontaktperson för externa juridiska rådgivare och relevanta myndigheter, främst gällande miljörättsliga frågor som ansökningsförfaranden, tillståndsprövningar, överklaganden och liknande.

Arbetet innefattar även sedvanlig bolagsadministration, till exempel upprättande av styrelseprotokoll, rapportering till myndigheter och försäkringsadministration.

OM DIG

Du behöver ha svensk juristexamen och minst 5 års erfarenhet från affärsjuridisk byrå, bolag eller relevant myndighet. Du behöver dessutom ha gedigen erfarenhet av miljörätt, miljöfarlig verksamhet, innovations- och forskningsbolag eller ha annan relevant branscherfarenhet.

Eftersom du kommer arbeta mot hela verksamheten behöver du ha förmågan att förklara komplexa juridiska frågeställningar för icke-jurister, kunna ge praktiskt användbar juridisk rådgivning samt ha ett riskorienterat och affärsmässigt synsätt på juridiken. Vidare behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

OM UPPDRAGET

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader på ca 50% med möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning. För det här uppdraget kan du antingen bli anställd som konsult av Legal Career eller agera underkonsult och fakturera från eget bolag.

Klicka här för att ansöka

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Hummeltorp med Legal Career. Intervjuer och presentationer sker löpande. Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig rekryterare Carl Berg på 0790633464. Välkommen med din ansökan!


Dela sidan:
Skriv ut: