Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Jurist med inriktning mot kommersiell hyresrätt

Svensk Handel Juridik AB är ett helägt dotterbolag till Svensk Handel som i mer än 50 år bistått företag inom handeln med affärsjuridiskt stöd. Vi utgör särskilt en av Sverige främsta rådgivare inom kommersiell hyresrätt. Vi biträder även företag inom bland annat kommersiell hyresrätt, köp- och konsumenträtt, e-handelsrätt, avtalsrätt, GDPR och dataskydd samt compliance. Vårt erbjudande innefattar kvalitativ rådgivning, utbildningar och kurser.

Svensk Handel Juridik består idag av sju medarbetare, med bakgrund främst från advokatbyrå eller särskild domarutbildning. Vi är fördelade på kontor i centrala Stockholm och Göteborg. Som en del av vårt team får du möjlighet att arbeta med spännande uppdrag för såväl nationella kedjor som enskilda handlare.

Vi erbjuder en trevlig och dynamisk arbetsplats med mycket god sammanhållning. Som medarbetare har du goda möjligheter att påverka din yrkesroll och ditt ansvarsområde. Vi erbjuder utmanande och utvecklande arbete, konkurrenskraftiga villkor samt balans mellan privat- och arbetsliv.

Om rollen

Till vårt kontor i antingen Stockholm eller Göteborg söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med affärsjuridik med tyngdpunkten inom kommersiell hyresrätt. I din roll kommer du självständigt att bistå klienter med rådgivning och därmed sammanhängande förhandlingar inom och utom rätta. Din roll innefattar arbetsuppgifter såsom uppsägning och omförhandling av hyresavtal, biträde vid hyrestvister i domstol och sammanträden vid hyresnämnd. Utöver hyresrätt kommer du i viss mån även bistå med rådgivning inom andra områden, exempelvis inom bolags- och avtalsrätt. I rollen ingår även att hålla kurser inom hyresjuridik. Du kommer att rapportera direkt till vd.

Vem söker vi?

Vi söker en jurist som har intresse och erfarenhet av kommersiell hyresrätt, gärna från advokatbyrå, annan konsultverksamhet eller bolag.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete vid domstol eller processvana förvärvad på annat sätt, liksom ett intresse för övrig affärs- och handelsrelaterad juridik.

Du har hög juridisk kompetens och ett lösningsorienterat arbetssätt. Du är ansvarstagande, självgående och driven med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Den aktuella tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Urvalsprocessen sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan till info@shjuridik.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Lina Sabadello tfn. 010-471 85 31 eller lina.sabadello@shjuridik.se.


Dela sidan:
Skriv ut:

Annons

Annons
Annons