Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Bolagsjurist till Svenska Postkodlotteriet

Vill du arbeta med media och underhållning med ett högre syfte på ett av Sveriges största lotterier? Vill du på ett konkret sätt bidra till att 59 välgörenhetsorganisationer kan fortsätta göra gott i Sverige och världen? Vill du arbeta affärsnära och använda, utveckla och fördjupa dina kunskaper inom kommersiell juridik och compliance i ett erfaret team?

Perfekt, då kanske vi är din nästa arbetsgivare!

Postkodlotteriet är ett av Sveriges största lotterier med en miljon kunder, och finns till just för att generera medel till civilsamhället. Hela överskottet går oavkortat till 59 välgörenhetsorganisationer. Sedan starten 2005 har det blivit mer än 13 miljarder kronor – tack vare alla som köpt lotter. Samtidigt har över 1 300 svenskar blivit miljonärer. Postkodlotteriet står bakom flera populära tv-program, till exempel Postkodmiljonären och Drömpyramiden. Vi är runt 200 medarbetare som sitter i den klimatsmarta byggnaden Waterfront Building precis bredvid Stockholms centralstation.

Vad innebär din roll som bolagsjurist hos oss?

I din roll är du en av tre jurister som arbetar nära affären och stöttar i olika typer av projekt där din kunskap krävs. Du rapporterar till chefsjurist som är chef över avdelningen Risk Management & Legal.

Din vardag kommer innehålla delar som:

  • Granska, upprätta och förhandla avtal.
  • Bedöma marknadsföringsaktiviteter och kampanjer, utifrån spellagen och marknadsföringslagen.
  • Hantera privacyrelaterade frågor.
  • Bevaka regelverk och rättsutveckling.
  • Viss hantering av vår avtalsdatabas och registerförteckning.
  • Hålla interna utbildningar och föredrag för olika intressenter inom bolaget.

Vad söker vi hos dig?

Du har juristexamen och har hunnit arbeta minst fem år med juridiskt arbete på affärsjuridisk byrå eller på medelstort till större bolag, gärna med ett fokus inom avtalsskrivning, privacy och marknadsföringsfrågor. Då en del av arbetet sker på engelska behöver du skriva och tala engelska obehindrat.

I din roll som bolagsjurist kommer du att ha kontakt med flera olika stakeholders hos oss, på flera olika nivåer inom bolaget och koncernen, så din förmåga att skapa goda relationer och nätverka värdesätter vi högt.

Jobbet kräver analytisk förmåga, att med lätthet se sammanhang och förstå frågeställningar snabbt. Du är positiv, öppen och med ödmjukhet hittar du win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på affären och det gemensamma målet. Du måste kunna arbeta självständigt och ha ett eget driv med förmåga till egna initiativ, men också ha förståelse för att du ibland behöver släppa din egen planering för att i stället hugga i med något som för stunden är mer prioriterat för verksamheten.

Din nya arbetsplats

Du kommer vara del av Risk Management & Legal teamet som idag består av sex personer som arbetar inom flera intressanta ämnen och ansvarsområden såsom risk, informationssäkerhet, compliance och juridik. På Postkodlotteriet blir du en del av en utvecklande verksamhet som uppmuntrar nya idéer och initiativ. Här finns mycket kunskap och många olika kompetenser – du får med andra ord kollegor att lära dig massor av. Vi är ett företag som tar samhällsansvar och som tänker långsiktigt och hållbart. Till exempel klimatkompenserar vi genom hela vår affär och arbetar aktivt för att ha en inkluderande företagskultur där alla får synas, höras och känna sig trygga.

Klicka här för att ansöka

Vi gör urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt. För din information tillämpar vi kompetensbaserad rekrytering.

Avdelning- Risk Management & Legal
Roll – Bolagsjurist
Platser – Stockholm
Distansarbete – Hybridarbete


Dela sidan:
Skriv ut: