Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Webbinarium: Strategisk anbudsgivning med fokus på gränserna för strategisk prissättning

Nyheter
Publicerad: 2022-08-16 13:29

Var går gränsen mellan ett tillåtet strategiskt anbud och osund konkurrens? Och hur ska man som leverantör hålla sig på rätt sida gränsen och samtidigt maximera sina möjligheter att vinna upphandlingen? Vilka möjligheter har en offentlig beställare att förhindra strategisk anbudsgivning och att stävja en osund prissättning? Garantera att du känner till regelverket och gränserna för hur anbud kan och får vara utformade för att ta tillvara möjligheterna som regelverket ger.

Under detta webbinarium går Linda Dahlström och Christoffer Erlandsson vid Morris Law igenom viktig ny praxis gällande anbuds utformning, onormalt låga anbud och tak- och golvpriser. Du får en samlad genomgång av regelverket som styr strategisk anbudsgivning, med fokus på prissättning vid offentlig upphandling. De tar också upp vilka möjligheter upphandlande myndigheter har att begränsa hur prissättning i anbudet sker.

Ur innehållet:
Genomgång av regelverket kring strategisk anbudsgivning
Analys av ny praxis på området
Redogörelse för hur anbud kan och får utformas för att ta tillvara de möjligheter som regelverket ger, och undvika fallgroparna

Datum: Torsdag 25 augusti
Tid: 11.30—13.00

Boka nu!

Vill du ha fler nyheter från Blendow Lexnova? Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dagens Juridik
red@dagensjuridik.se

Dela sidan:
Skriv ut:
Taggar: