Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Håll dig uppdaterad under semestern!

Nyheter
Publicerad: 2020-07-10 10:00

Sola, bada och avkoppling i all ära, men även det kan man få nog av till slut. Kombinera en avslappnande stund i hängmattan med kompetensutveckling i form av e-kurser!

På BG Institute finns ett 30-tal e-kurser som du kan ta del av precis när och var du vill under sommaren. Från sommarstugan, jobbet eller hemmet – det enda du behöver är en dator eller surfplatta med internetuppkoppling.

E-kurserna berör flera rätts- och ämnesområden som alla är av vikt för olika delar inom en organisation. Bland annat finns ett flertal kurser som specifikt tar upp hur coronapandemin påverkar näringslivet samt kurser som är mer nischade mot olika branscher, så som förhandlingsteknik i hyresförhandlingar och påföljdsbestämning för försvarare som exempel.

Du har tillgång till e-kursen i ett år från att du köpt den och kan se den hur många gånger du vill under denna period. Du hittar alla e-kurser här!


Dela sidan:
Skriv ut:

Taggar:

Dagens Juridik
red@dagensjuridik.se
Kommentarer
Håll dig till ämnet i artikeln du kommenterar och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och för berörda personer i artikeln. Inlägg som vi bedömer som olämpliga kommer tas bort.