Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Vad kostar det att köpa ut en anställd pga. olika anledningar? Ta del av arbetsrättsliga förlikningar!

Nyheter
Publicerad: 2020-05-28 09:10

Den juridiska nyhetsbyrån Blendow Lexnova blir nu först ut i Sverige att öppna upp arbetsrättsliga förlikningar som källa till information. Nyhetsbyrån vill med detta bidra till en djupare förståelse av rådande marknadssituation, där förlikningar visar på de frågor som ställs på sin spets när juridiken möter verkligheten.

Ta del av arbetsrättsliga förlikningar i Lexnova HR-Praxis

Arbetsrättsjurister och HR förhandlar regelbundet med anställda som inte lever upp till bolagets förväntningar. Utköpen riskera att bli alltför dyra.

Förlikningar är frivilliga överenskommelser mellan fack och arbetsgivare eller anställd och arbetsgivare som lägger ner pågående tvister i AD eller tingsrätt och gör upp.

De normalt svåråtkomliga dokumenten kräver research och stor arbetsinsats att ta fram. Blendow Lexnova blir nu först ut i Sverige med att samla dessa arbetsrättsliga förlikningar på ett ställe. Att inte veta vad det kostar att köpa ut en anställd visar på bristande omvärldsbevakning och kan skada klienter. Kunskap om förlikningar ger dig ett överläge i samband med förhandlingar.

KAMPANJ tom 31 maj 2020
A) Förlikningar inkl HR-Praxis för endast 825kr/månad
(gäller vid tecknande av abonnemang om 12 månader)
B) Kompetenspaket-HR för endast 19 890kr/år (värde 56 610kr)

Läs mer om förlikningar och HR-Praxis här.

Rättsutlåtanden i Lexnova Nyheter!

Tvistande parter kan låta experter underbygga sin juridiska argumentation i form av kostsamma rättsutlåtanden för att få framgång i sina mål. Efter avslutat mål glöms ofta dessa handlingar bort i domstolsens arkiv. Men rättsutlåtanden är en dold, men ack så viktig, rättskälla där landets främsta experter analyserar en specifik rättsfråga och bör nyttjas för att stärka bevisning i kommande mål.

Ett värdefullt verktyg för praktiker

Dessa expertutlåtanden utgör en ovärderlig grund för kunskap, praktisk vägledning samt underlag för resonemang i framtida ärenden. I omvärldsbevakningstjänsten Lexnova Nyheter finns nu en unik och växande samling av utvalda rättsutlåtanden från principiellt viktiga mål. Varje utlåtande är kopplat till en nyhet från den juridiska redaktionen och en underliggande dom. Nu finns möjlighet att vässa argument och stärka sin bevisning med en unik samling av Sveriges främsta juridiska experters resonemang.

Testa Lexnova Nyheter i 30 dagar för endast 1390kr! Beställer gör du här.

Blendow Lexnova är Sveriges mest omfattande juridiska nyhetstjänst.

Lexnova Nyheter – skräddarsydd nyhetsbevakning samt rättsutlåtanden för endast 1090 kr/månad*

Blendow Lexnovas nyhetsbevakning innefattar rättsfall, rättsutlåtanden, lagstiftning och förarbeten inom samtliga rättsområden. Genom en skräddarsydd bevakningsprofil får du kontinuerlig uppdatering av juridiska nyheter – till ditt Lexnovakonto eller din mobil app.

Få ett smakprov av hur en skräddarsydd juridisk nyhetsbevakning skulle se ut för dig – kika på de senaste nyheterna från Blendow Lexnova här.

Under maj månad erbjuder vi Lexnova Nyheter till en kostnad av endast 1090kr/månad vid tecknande av ett 12-månaders abonnemang för alla nya Lexnova Nyheter-kunder*. Beställ Lexnova Nyheter till kampanjpris här.


Dela sidan:
Skriv ut:

Taggar:

Dagens Juridik
red@dagensjuridik.se
Kommentarer
Håll dig till ämnet i artikeln du kommenterar och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och för berörda personer i artikeln. Inlägg som vi bedömer som olämpliga kommer tas bort.