Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Rättsfall, lagstiftning, förarbeten och rättsutlåtanden – 1 390kr per månad

Nyheter
Publicerad: 2020-07-02 14:33

En glass i ena handen och mobilen i den andra. Bara för att du är avkopplad behöver du inte vara frånkopplad. Den juridiska nyhetsbyrån Blendow Lexnova säkerställer att du inte missar någonting av vikt inom ditt rättsområde i sommar.

Beställ Lexnova Nyheter idag och få skräddarsydd omvärldsbevakning inom ditt rättsområde tom 31 augusti för endast 2 990kr. Beställer gör du här.

Blendow Lexnovas nyhetsbevakning innefattar rättsfall, rättsutlåtanden, lagstiftning och förarbeten inom samtliga rättsområden. Genom en skräddarsydd bevakningsprofil får du kontinuerlig uppdatering av juridiska nyheter – till ditt Lexnovakonto eller din mobil app.

Få ett smakprov av hur det skulle kunna se ut för dig – kika på de senaste nyheterna från Blendow Lexnova och skaffa ditt abonnemang här.

SOMMARKAMPANJ! Lexnova Nyheter tom 31 aug för endast 2 990kr.

Rättsutlåtanden i Lexnova Nyheter!

Tvistande parter kan låta experter underbygga sin juridiska argumentation i form av kostsamma rättsutlåtanden för att få framgång i sina mål. Efter avslutat mål glöms ofta dessa handlingar bort i domstolsens arkiv. Men rättsutlåtanden är en dold, men ack så viktig, rättskälla där landets främsta experter analyserar en specifik rättsfråga och bör nyttjas för att stärka bevisning i kommande mål.

Ett värdefullt verktyg för praktiker

Dessa expertutlåtanden utgör en ovärderlig grund för kunskap, praktisk vägledning samt underlag för resonemang i framtida ärenden. I omvärldsbevakningstjänsten Lexnova Nyheter finns nu en unik och växande samling av utvalda rättsutlåtanden från principiellt viktiga mål. Varje utlåtande är kopplat till en nyhet från den juridiska redaktionen och en underliggande dom. Nu finns möjlighet att vässa argument och stärka sin bevisning med en unik samling av Sveriges främsta juridiska experters resonemang.


Dela sidan:
Skriv ut:

Taggar:

Dagens Juridik
red@dagensjuridik.se
Kommentarer
Håll dig till ämnet i artikeln du kommenterar och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och för berörda personer i artikeln. Inlägg som vi bedömer som olämpliga kommer tas bort.