Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Han ska utvärdera vaccineringen mot covid-19

Nyheter
Publicerad: 2022-07-13 12:48
Stockholm 20200624 Centerpartiets Anders W Jonsson ska utvärdera den svenska vaccineringen mot covid-19.Foto: Jessica Gow / TT

Regeringen ger Centerpartiets Anders W Jonsson i uppdrag att utvärdera förberedelsearbetet och genomförandet av vaccineringen mot covid-19. -  Vaccineringen mot covid-19 är den mest omfattande vaccineringen i modern tid. Arbetet har krävt stora finansiella och personella resurser samt en kraftsamling från hela samhället. Det finns därför anledning att utvärdera förberedelserna och genomförandet av vaccineringen, säger socialminister Lena Hallengren (S) i ett pressmeddelande.


Detta är en låst artikel

Registrera dig för Mitt DJ Premiumkonto och få tillgång direkt till introduktionspriset 69 kr/mån inkl. moms.

Skaffa Mitt DJ Premium Logga in

69 kr/mån

Skaffa Mitt DJ Premium och få fri tillgång till all vår nyhetsrapportering samt bakomliggande domar och dokument som ligger till grund för alla artiklar och reportage. Prenumerationen är tillsvidare och du kan när som helst avsluta den. Fyll i dina uppgifter i fältet nedan för att komma vidare till nästa steg.

Logga in

Om du redan är medlem är det bara att du loggar in på ditt konto för att få tillgång till artikeln. Fyll i dina inloggningsuppgifter i fälten nedan.