Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Business
Publicerad: 2019-08-28 08:50

Tar över som vd på IP-byrån: ”Stark drivkraft att växa”

Foto: Bergenstråhle & Partners

”Pär är en mycket stark ledare. Han har tydligt visat att han har djup förståelse för hur man skapar tillväxt i en innovationsdriven konsultverksamhet med hög komplexitet”.

 

IP-byrån Bergenstråhle & Partners har utsett Pär Eliasson Zucco till ny vd och koncernchef.  Närmast kommer han från Ateles Consulting AB, där han har varit vd.

-Pär är en mycket stark ledare och har i sina tidigare positioner tydligt visat att han har djup förståelse för hur man skapar tillväxt i en innovationsdriven konsultverksamhet med hög komplexitet i kunduppdragen, säger styrelseordföranden Håkan Österberg i ett pressmeddelande.

-Vår konsultbransch befinner sig i en förändringsfas och jag är övertygad om att Pär, med sin erfarenhet från ett annat branschområde som redan genomgått en förändring, ytterligare kan stärka vår ledande position inom ’värdeskapande inom IP’.

 

"Vår konsultbransch befinner sig i en förändringsfas"

 

Pär Eliasson Zucco har varit vd för Ateles Consulting AB sedan 2014 och har dessförinnan haft olika ledande positioner inom IT-konsulten Tieto sedan 2006. Innan det var han affärskonsult på VM-Data i 10 år.

– Jag kliver in i en expansiv verksamhet som befinner sig i en viktig utvecklingsfas. Det ska bli fantastiskt roligt och säkert lika utmanande att fortsätta bygga framtidens IP-byrå. Jag har själv en stark drivkraft att växa och utveckla en värderingsstyrd organisation, säger Pär Eliasson Zucco.


Dela sidan:
Skriv ut: