Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Business
Publicerad: 2019-11-22 09:36

Mannheimer Swartling väljer in sex nya partners

Jansson, Berg, Bryngelsson Foto: Mannheimer Swartling

En av de nya delägarna värvas från boutiquebyrå.

Mannheimer Swartling har utsett sex nya delägare, varav fem redan i dag är knutna till byrån.

”Vi är enormt stolta och glada över att kunna tillkännage att vi valt in sex nya partners. De är alla redan etablerade och välkända rådgivare inom sina respektive verksamhetsområden och de kommer att säkerställa att våra klienter även i framtiden får all den hjälp de behöver med sina allra mest komplexa affärer ”, säger MP Jan Dernestam i ett pressmeddelande.

De nya delägarna är:

Camilla Appelgren, som i dag är delägare på boutiquebyrån Calissenfdorff Swarting. Hon ansluter under 2020 till branschgruppen Health Care and Life Science och kommer att tjänstgöra vid byråns kontor i Stockholm.

Johan Berg, som ingår i Mannheimer Swartlings verksamhetsgrupp för Publik M&A och Aktiemarknad och tjänstgör vid byråns kontor i Stockholm.

Anna Bryngelsson, som ingår i Mannheimer Swartlings verksamhetsgrupp för Miljörätt och tjänstgör vid byråns kontor i Malmö.

Henrik Dock, från Mannheimer Swartlings verksamhetsgrupp för Företagsöverlåtelser. Baserad i Stockholm.

Therese Jansson, som ingår Mannheimer Swartlings verksamhetsgrupp Bank och finans och tjänstgör vid byråns kontor i Stockholm.

Carl Johan Zimdahl, som  ingår i Mannheimer Swartlings verksamhetsgrupp för Kapitalförvaltning och finansiell reglering och tjänstgör vid byråns kontor i Stockholm.

 


Dela sidan:
Skriv ut: