Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons
Business
Publicerad: 2019-12-04 13:19

Lindahl värvar från storbyråer – ska satsa i Stockholm

Henrik Nobel, Mats Tindberg, Mårten Lindberg, Johan Herrström, Tobias Wåhlèn. Foto:Martina Huber/Lindahl
Redan kund?

Plockar nyckelspelare från PwC, DLA Piper och Synch.

 

Sommaren 2018 kom beskedet att samtliga partner på advokatfirman Lindahls Stockholmskontor lämnade byrån. De har sedan dess startat två nya byråer: Cirio respektive Westerberg & Partners. Lindahl har under tiden varit utan en fast närvaro i Stockholm utan kontoret har bemannats av medarbetare från övriga kontor.

Nu meddelar Lindahl att tre nya delägare har värvats.

Från PwC kommer Henrik Nobel, som tidigare arbetat länge på DLA Pipers kontor i Stockholm samt Mårten Lindberg som kommer från Synch.

Dessutom flyttas Mats Tindberg från Lindahls kontor i Stockholm.

Henrik Nobel har en bakgrund som advokat och hans expertis finns främst inom M&A, bolagsrätt och private equity. Mårten Lindberg är advokat och specialiserad inom IT, medie- och immaterialrätt. Han har lång erfarenhet, bland annat som bolagsjurist på Spotify och dessförinnan på IFS. Mats Tindberg har varit på Lindahl i tio år och har mer än 25 års erfarenhet av affärsjuridik inom svensk industri och är specialiserad på bolagsrätt, M&A och IT.

 

"Som en av Sveriges största byråer är det viktigt med närvaro i Stockholm"

Lindahls tidigare COO Tobias Wåhlén återvänder dessutom i en ny roll som vd för hela verksamheten. Under 1,5 år har han haft en liknande position på DLA Piper.

– Som en av Sveriges största byråer är det viktigt med närvaro i Stockholm, och vi är därför mycket glada över att kunna presentera ett nytt Stockholmskontor och Tobias som ny vd. Genom att bygga upp Stockholmskontoret från grunden säkerställer vi vårt starka varumärke och vår uppskattade kultur, det som alltid har utgjort basen för samarbetet med våra klienter och som har varit drivande för vår framgång. Nu börjar vi skriva nästa kapitel i vår berättelse om hur vi skapar affärsnytta för klienterna och får en uthållig tillväxt för Lindahl, säger Lindahls styrelseordförande Johan Herrström i ett pressmeddelande.

Totalt består Stockholmskontoret inledningsvis av 12 personer

Annons
Annons