Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons
Business
Publicerad: 2018-05-23 00:00

”Ett praktiskt verktyg som visar hur köparna resonerar”

Marcus Bouvin.
Redan kund?

Den 31 maj presenterar Blendow Group den första Nordiska Klientbarometern. I undersökningen har chef- och bolagsjurister från Sverige, Danmark, Norge och Finland svarat på frågor om inköp av juridiska tjänster-
– Det är första gången vi lyfter in det nordiska perspektivet från köparsidan. Många har efterfrågat ökad insyn i hur de här klientgrupperna resonerar i samband med valet av rådgivare, säger Marcus Bouvin, vd för BG Publishing.

Ett verktyg för att få en bild av hur inköparna resonerar när de väljer rådgivare

Totalt har knappt 500 inköpare av juridiska tjänster deltagit i undersökningen.
De har bland annat fått utveckla vilka faktorer som väger tyngst när de väljer juridiska konsulter, hur stor budget de lägger på rådgivarna, hur deras behov kommer att utvecklas under året samt vilka rådgivare de har bäst kännedom om och vilka de helst skulle anlita.
-Sammantaget är Nordiska klientbarometern ett praktiskt verktyg för att få en bild av hur inköparna resonerar när de väljer rådgivare, säger Marcus Bouvin.

– Vid presentationen kommer vi att gå igenom delar av undersökningen och sedan diskutera både resultatet samt andra intressanta frågeställningar med Fondia Legals VD Niclas Gottlieb.

Vill du ha mer information om Nordiska klientbarometern 2018 eller anmäla dig till presentationen den 31 maj, maila info@legallyyours.se


Dela sidan:
Skriv ut:


Annons
Annons