Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Företagslicenser

Dagens Juridik till företag och organisationer

Vi erbjuder prenumerationer med förmånlig volymrabatt till företag och organisationer. Ni kan välja mellan Premium och Professional med skräddarsydda lösningar anpassade efter era behov.

Med både Dagens Juridik och nyhetsbyrån Blendow Lexnova har era medarbetare alltid tillgång till juridisk journalistik samt Sveriges mest omfattande juridiska nyhetstjänst och rättsdatabas. Professional är ett kvalitativt affärsverktyg som håller era medarbetare informerade och uppdaterade för att fatta välgrundade beslut.

DJ Premium – ger dig och din organisation tillgång till allt innehåll på dagensjuridik.se inklusive fördjupad granskning av den juridiska branschen.

Detta ingår:
– Premiumartiklar
– Plusartiklar
– Underliggande domar & dokument (Premium)
– Nyhetsbrev

DJ Professional – ger dig och din organisation även tillgång till Blendow Lexnovas rättsdatabas med skräddarsydd bevakning av rättsfall, rättsutlåtanden, lagstiftning och förarbeten inom samtliga rättsområden.

Detta ingår:
– Tillgång till Lexnova Nyheter (ord. pris 1399 kr exkl moms per månad per person)
– Bevakning av rättsfall, lagstiftning och förarbeten
– Samtliga underliggande domar
– Personlig bevakningsprofil för alla enskilda användare
– Sökbart arkiv med över 100 000 artiklar och domar
– Premiumartiklar
– Plusartiklar
– Underliggande domar & dokument (Premium)
– Nyhetsbrev

Bli företagskund
Mejla oss på kundservice@dagensjuridik.se så återkommer vi till dig med mer information och prisförslag. Ange namn, telefonnummer, företag/organisation och ungefär antal användare. Skriv gärna några ord om ert behov för att vi ska hjälpa dig på bästa sätt!