Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons
Annons från Svalner

På Svalner värdesätts kultur framför allt

Publicerat 21 mars, 2022

Svalner startade som en mer eller mindre renodlad skattebyrå, men är idag en nyckelspelare inom skatterådgivning, finansiell transaktionsrådgivning, värdering och redovisning. Ställningen som oberoende rådgivare möjliggör långa och nära relationer med klienter.

Svalners ledord är att göra det komplicerade enkelt – ”Complexity Made Clear”.

– Ända sedan Svalner grundades 2005 har vi haft som målsättning att göra beslutsfattandeprocessen för våra klienter så smärtfri som möjligt. Många specialister tenderar att komplicera saker helt i onödan. Vårt fokus ligger på att hjälpa klienten utifrån deras specifika utmaningar, säger Viktor Sandberg, VD och partner på Svalner.

Läs mer om Svalner Skatt & Transaktion här.

Att vårda de långsiktiga relationerna med sina klienter är en självklarhet för Svalner. Tydliga rekommendationer och transparens värdesätts högt.

– Att vi är en del av WTS Global, det största oberoende skattenätverket i världen möjliggör att vi kan förse våra medarbetare med internationella utvecklingsmöjligheter, såväl som ett brett nätverk, fortsätter Viktor.

Utvecklingskurva från första dagen

Som nyutexaminerad skattejurist eller ekonom är Svalner rätt plats att söka sig till. Redan från första dagen finns en utstakad utvecklingstrappa för nyanställdas karriär på byrån.

– Hos oss ska alla som vill, och visar att de vill, känna att man kan växa i sin yrkesroll. Vi strävar ständigt efter att skapa en kultur där vi hjälper varandra. Även om det ställs krav på våra medarbetare, ska de känna att de får bra vägledning av mer seniora kollegor och delägare, säger Eva Dahl, COO och partner på Svalner.

Ta nästa steg i din karriär, läs mer om våra lediga tjänster här.

För att attrahera rätt medarbetare och behålla dem, har Svalner startat flera initiativ. Ett av dem är Svalnerakademin, vilket innebär att man som anställd – utöver en välorganiserad onboardingprocess – får tillgång till olika utbildningsinsatser.

– Det spelar ingen roll vilken position eller roll man har hos oss, alla ska ha och få möjlighet att utvecklas inom det de tycker är roligt. Vi vill att våra medarbetare ska må bra, för det är också då det är som roligast att göra sitt yttersta, säger Eva Dahl.

Om Svalner:

Svalner tillhandahåller marknadsledande expertis inom skatterådgivning, finansiell transaktionsrådgivning, värdering och redovisning. Under de senaste tre åren har de haft en stark tillväxt och antalet medarbetare har fördubblats. Som ett naturligt led i det flyttar Svalner under 2023 till det egna Svalnerhuset på Lästmakargatan 3.


Dela sidan:
Skriv ut: