Skip to content

WESTERMARK ANJOU UTSER CHEIF OPERATING OFFICER (COO)

Advokatfirman Westermark Anjou har glädjen att meddela att Jessica Zetterquist utsetts till COO i firman. Jessica har tidigare varit auktoriserad revisor och kommer närmast från en tjänst som senior manager och gruppchef vid Grant Thornton. Jessica ingick i ledningsgruppen för Stockholm revision och arbetade med ett tydligt fokus mot verksamhetseffektivisering och medarbetarutveckling. Rollen som COO hos Westermark Anjou är nyinrättad.Jessicas fokus kommer ligga på att utveckla och övervaka firmans administrativa rutiner, att ansvara för firmans HR-arbete samt att förstärka och fortsätta arbetet med att utveckla firmans företagskultur och värderingar. Jessica kommer ingå i firmans ledningsgrupp.

”Jessica har en mycket solid bakgrund som auktoriserad revisor och stor erfarenhet av att leda och stötta konsulter. Vi har länge arbetat med vår företagskultur och våra värderingar med målsättningen att skapa arbetsglädje och en arbetsplats som främjar lagarbete. Genom vår rekrytering av Jessica kommer vi kunna utveckla detta arbete vidare. Jessicas kunskap och erfarenhet kommer också hjälpa oss att förstärka våra administrativa rutiner och bidra till en mer professionell organisation. Vi är mycket glada att Jessica valt att ansluta sig till oss”, säger Jonathan Clauss, Managing Partner för Westermark Anjou.

”Efter 17 år inom revisionsbranschen känns det väldigt inspirerande att få möjlighet att vara med och leda och utveckla Westermark Anjou. Firmans medarbetare drivs av ett starkt kvalitetstänk och en vilja att hela tiden bli bättre. Jag ser fram mot att få komplettera Westermark Anjou med mina kunskaper inom ledarskap, effektiviserig, utveckling och HR”, säger Jessica Zetterquist

Westermark Anjou är en affärsjuridisk advokatbyrå med inriktning mot bolagsrätt och bolagsstyrning, corporate governance, kapitalmarknad, tvistlösning, företagsöverlåtelser, kommersiella avtal, immaterialrätt, marknads- och medierätt samt IT-rätt. Vi lämnar råd till inhemska och internationella företag och organisationer. Vi gör det komplexa enkelt !

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt