Skip to content

WÅHLIN FORTSÄTTER VÄXA OCH UTÖKAR SIN KOMPETENS PÅ ENTREPRENADOMRÅDET

Advokatfirman Wåhlin har sedan årsskiftet förstärkts med nya medarbetare i Göteborg, Malmö och Helsingborg. På kort tid har tre nya medarbetare anslutit till advokatbyrån, varav två delägare och en advokat.


– Vi känner oss glada och stolta över att ännu en gång ha lockat till oss medarbetare som alla tillhör de absolut bästa inom sina respektive områden, säger Jonas Holmstedt, managing partner på Wåhlin.

I Malmö har Helena Strömbeck Karlsson klivit in som delägare och ytterligare förstärkt byråns entreprenadteam bestående av delägarna Stefan Olsson och Robert Nylinder samt advokat Alexander Wagner. Helena har mer än femton års erfarenhet av entreprenadrätt. Senast kommer hon från ONE Nordic, ett drift-, underhålls- och entreprenadbolag i energibranschen där hon jobbade som chefsjurist i åtta år. Innan dess var hon verksam vid Advokatfirman Lindahl i Malmö under sju år. Helena är inriktad på entreprenadrättsliga frågor i projektets alla skeden, offentlig upphandling, fastighetsrätt, bolagsrätt samt kommersiella avtal.

Även Göteborgskontoret har fått förstärkning på fastighets- och entreprenadsidan. Per Håkansson som tillträdde som delägare den 1 mars kommer närmast från Delphi i Göteborg där han under många år ansvarade för företagets entreprenad- och fastighetsrättsliga team. Per har även stor erfarenhet av ledningsarbete på advokatbyrå. Innan advokatlivet arbetade Per som bolagsjurist för NCC Construction under sju år. Han har stor erfarenhet av att strukturera och projektera stora bygg- och fastighetsprojekt, biträda vid fastighetstransaktioner och driva processer både i allmän domstol och i skiljeförfarande.

Katrin Berglund arbetar sedan den 1 februari som advokat på Wåhlins kontor i Helsingborg. Närmast kommer hon från en anställning på RosholmDell Advokatbyrå. Dessförinnan arbetade Katrin som advokat på Lindahls Helsingborgskontor där hon började 2009. Katrin arbetar framförallt med tvistelösning, entreprenadrätt, arbetsrätt och kommersiella avtal. Hon har även stor erfarenhet från rollen som ombud i såväl små som stora processer både i allmän domstol och när det gäller skiljeförfaranden.

 

För mer information, kontakta: Jonas Holmstedt, jonas.holmstedt@wahlinlaw.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt