Skip to content

SYNCH VAR RÅDGIVARE ÅT DPORGANIZER I SAMBAND MED FINANSIERING

Synch agerade rådgivare till DPOrganizer i samband med företagets senaste finansieringsrunda. DPOrganizer har utvecklat en mjukvara, som hjälper företag att skapa en heltäckande, detaljerad kartläggning över sin personuppgiftsbehandling.

Det nya tillskottet av kapital kommer att hjälpa DPOrganizer att fortsätta att växa och etablera sig på nya marknader i Europa.

“Vi är mycket nöjda med den support vi fick av Synch och med det faktum att vi delar samma värderingar.”, säger Egil Bergenlind, VD på DPOrganizer. Synch representerades av Oskar Belani och Ian Slettengren.

Synch är en advokatbyrå med fokus på digitala affärer och teknologi. Synch erbjuder en leveransmodell där digitala tjänster, WeSynch, kompletterar firmans advisory services och managed legal services, SynchWherever. Synchs Projects & Transactions grupp är specialiserade inom privat och publik M&A, venture capital investeringar och finansiering, särskilt i förhållande till teknologi-företag.

För mer information, vänligen kontakta VD Jim Runsten, jim.runsten@synchlaw.se, +46 761 761 999. Se även www.synchlaw.se.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt