Skip to content

Synch har biträtt Albacross i samband med extern finansiering

Synch har agerat rådgivare till Albacross, i samband med extern finansiering på 8 miljoner kronor. Bland investerarna fanns bland annat techprofiler så som Trucallers styrelseordförande.

Albacross erbjuder två digitala tjänster; spårning av trafik på ett bolags hemsida och en tjänst som gör det möjligt att rikta annonser mot anställda på vissa utvalda företag.

“Synch gav oss ett värdefullt stöd genom hela finansieringsrundan och vi hade ett nära och engagerat samarbete, säger Victor Ekelund, VD på Albacross.” Synchs team bestod av Oskar Belani och Ian Slettengren.

Synch är en svensk advokatbyrå med fokus på digitala affärer och teknologi. Synch erbjuder en leveransmodell där digitala tjänster, WeSynch, kompletterar firmans advisory services och managed legal services, SynchWherever. Synchs Projects & Transactions grupp är specialiserade inom privat och publik M&A, venture capital investeringar och finansiering, särskilt i förhållande till teknologi-företag.

För mer information, vänligen kontakta VD Jim Runsten, jim.runsten@synchlaw.se, +46 761 761 999. Se även www.synchlaw.se.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt