Skip to content

Synch biträdde Pickit i samband med finansiering från Microsoft Ventures

Synch har agerat rådgivare till starup-bolaget Pickit i samband med finansiering från Microsoft Ventures. Pickit är en bilddelningstjänst som tillhandahåller lagliga bilder till 1,2 miljarder Office-användare. Microsoft har ingått partnerskap med Pitckit för att förnya Clipart och det har resulterat i en integration av Pickit i Power-Point, Word och Windows 10. Bilderna kommer från ledande bildleverantörer och fotografer och allt innehåll är licensierat och fritt att användas för presentationer, dokument, nyhetsbrev och mycket annat.

”Vägledning, flexibilitet och support från Synch under hela finansieringsrundan och vid kommersialiseringen av vår produkt har varit avgörande, och vi har verkligen dragit nytta av samarbetet“, säger Henrik Bergqvist, Vice-VD Pickit”.

Synchs team bestod av Andreas Börjesson, Ian Slettengren och Veronica Uddsten.

Synch är en advokatbyrå med fokus på digitala affärer och teknologi. Synch erbjuder en leveransmodell där digitala tjänster, WeSynch, kompletterar firmans advisory services och managed legal services, SynchWherever. Synchs Projects & Transactions grupp är specialiserade inom privat och publik M&A, venture capital investeringar och finansiering, särskilt i förhållande till teknologi-företag.

För mer information, vänligen kontakta VD Jim Runsten, jim.runsten@synchlaw.se, +46 761 761 999. Se även www.synchlaw.se.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt