Skip to content

Synch biträdde MediRätt vid ansökan om notering på Nasdaq First North

Synch biträdde MediRätt vid ansökan om notering av bolagets aktier på Nasdaq First North, första dag för handel är den 22 december 2016.

MediRätts affärsidé är att utveckla och marknadsföra produkter som bidrar till en mer kvalitativ och säker sjukvård i hemmet på såväl den svenska som den internationella marknaden. Företaget har utvecklat de båda produkterna MediKoll och Dosell, vilka tillsammans utgör ett unikt helhetskoncept för att säkerställa att de äldre får en tillförlitlig och säker medicinering.

“Teamet på Synch visste precis vad som skulle göras och processen genomfördes smidigt och effektivt, säger Carl Johan Merner, VD på MediRätt.

Synchs team bestod av Oskar Belani och Ian Slettengren.

Synch är en svensk advokatbyrå med fokus på digitala affärer och teknologi. Synch erbjuder en leveransmodell där digitala tjänster, WeSynch, kompletterar firmans advisory services och managed legal services, SynchWherever. Synchs Projects & Transactions grupp är specialiserade inom privat och publik M&A, venture capital investeringar och finansiering, särskilt i förhållande till teknologi-företag.

För mer information, vänligen kontakta VD Jim Runsten, jim.runsten@synchlaw.se, +46 761 761 999.
Se även www.synchlaw.se.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt