Skip to content

Ny advokatbyrå - Advokatfirman MORE

 

Advokaterna Anders Bengtsson och Martin Orehag kommer från den 1 juni 2019 att starta en ny advokatbyrå - Advokatfirman MORE Legal Sweden HB - i samband med att KLA Karlerö Liljeblad Advokatbyrå HB lägger ner sin verksamhet. Advokatfirman MORE kommer arbeta med allmän affärsjuridik, med fokus på tvistelösning, IT, finansiell regelefterlevnad, bolagsrätt och kommersiell kontraktsrätt.

Vi kommer att skapa en modern organisation där vi använder oss av ny teknologi vilket medför kortare ledtider för beslut och kommunikation och som medför att vi snabbt kan anpassa oss efter våra klienters behov och önskemål.

Vi kommer dra nytta av den mindre organisationen för att kunna arbeta närmare våra klienter och ge en personlig service och även undvika jävsproblematik. Viktigt för oss är att utföra arbetet åt våra klienter på ett kostnadseffektivt sätt, säger Martin Orehag och Anders Bengtsson.

I advokatfirman MORE kommer även advokaterna Ann-Marie Thörn, Lizamaria Kosmowski samt jur kand Vanessa Grapenstedt att vara verksamma. Eva Hendrych kommer att vara administrativt ansvarig.

För ytterligare information, kontakta Anders Bengtsson 070 774 73 37 eller Martin Orehag 070 999 59 82.

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt