Skip to content

Jessica Ekmark åter till AG Advokat – inträder som delägare år 2020

Jessica Ekmark åter till AG Advokat – inträder som delägare år 2020


AG Advokat har glädjen att välkomna Jessica Ekmark tillbaka som kollega från oktober 2018. Jessica arbetar med fastighets- och hyresrättslig rådgivning i AG:s hyresrättsgrupp och kommer från 1 januari år 2020 att inträda som ny delägare i byrån. 


”Med Jessicas bakgrund i AG:s hyresverksamhet och de erfarenheter som hon tillägnat sig som bolagsjurist ser vi henne som ett mycket värdefullt tillskott till AG:s kompetens inom hyresjuridik och dess beröring med entreprenad och transaktion”, säger Rickard Zamuhl, delägare och ansvarig för hyresverksamheten.


”Det känns otroligt spännande att återigen vara en del av AG, en av de absolut främsta advokatbyråerna inom kommersiell hyresrätt. Hyresrättsgruppen är ett mycket kompetent och prestigelöst team som arbetar hårt för att leverera bästa resultat. Jag ser fram emot att i AG:s utmanande miljö medverka i byråns fortsatta utveckling”, säger Jessica.


AG Advokat är en affärsjuridisk byrå specialiserad på fastigheter och entreprenad. Byrån rankas som en av de absolut främsta inom dess specialistområden. 


AG:s jurister har en omfattande branschkännedom och biträder regelbundet aktörer inom bygg, fastighet och industri i frågor som uppkommer i deras verksamhet, bland annat tidiga skeden, byggande, hyra, transaktion, offentlig upphandling, avtal och tvist.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt