Skip to content

Hellström advokatbyrå välkomnar Krister Lindgren som ny delägare

 

Hellström Advokatbyrå satsar vidare på att stärka och expandera avdelningen för entreprenad och fastighetsrätt och har värvat advokaten Krister Lindgren som ny delägare.

Krister har en lång och gedigen erfarenhet inom fastighetsrättsområdet och särskilt inom entreprenad- och konsulträtt där Krister har varit verksam sedan 2001. Han kommer närmast från AG Advokat där han varit delägare och delansvarig för en av byråns entreprenadgrupper. Krister är en ofta anlitad och omtyckt kursföreläsare och skriver löpande i branschtidsskrift.

”Vi är oerhört nöjda med att ha knutit Krister till oss som delägare på Hellström. Vi har sett en tydlig expansionsmöjlighet inom entreprenadsektorn och med Krister som en del i vår specialistgrupp inom entreprenad och konsulträtt flyttar vi vår position ytterligare framåt. Med Kristers kompetens och tydliga fokus på klientnytta är han en självklar spelare för Hellström och vårt motto - advokater du vill ha på din sida”, säger Mats Hellström, grundare och Managing Partner.  

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt