Skip to content

Hellström Advokatbyrå bygger vidare – satsar på entreprenadrättsavdelning

Hellström Advokatbyrå gör nu en storsatsning på att bygga upp en ledande svensk entreprenadsrättsavdelning och värvar advokaterna Fredrik Ulvenfalk Berg och Gustaf Cederschiöld som ska leda Hellströms entreprenadrättsgrupp.

 Hellström är en affärsjuridisk fullservicebyrå som sedan 1991 lämnat juridisk rådgivning till svenska och internationella klienter. Idag arbetar 30 advokater och jurister på Hellström. Entreprenadgruppen kommer, tillsammans med Hellströms övriga team av specialister inom affärsjuridik, fortsatt att erbjuda sina klienter fullservice inom entreprenadrätt, konsulträtt, tvistelösning och därutöver samtliga andra affärs- och bolagsrättsliga frågor som Hellström arbetar med i Sverige och internationellt.

Det är ett mycket spännande och stort steg för firman. Fredrik och Gustaf har imponerande meriter och kommer att placera Hellström Advokatbyrå bland de främsta i Sverige även inom entreprenadjuridik, säger Mats Hellström”.

Gustaf och Fredrik tillträder som partners på Hellström Advokatbyrå från och med hösten 2016. De kommer närmast från AG Advokat (tidigare Andersson Gustafsson Advokatbyrå) där de har varit verksamma som advokater i sju år, specialiserade på fastighets-, entreprenad- och konsulträtt.

Samtidigt med vår entreprenadsatsning lanserar Hellström sin nya hemsida, välkommen in och besök oss på www.hellstromlaw.com.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt