Skip to content

DLA Piper fortsätter utveckla värdeskapande erbjudande - välkomnar två nya delägare

DLA Pipers två främsta uppgifter är att hjälpa klienter att identifiera och ta tillvara på nya affärsmöjligheter samt att erbjuda en plattform där talanger kan växa.
Genom att utse de båda advokaterna Mats Eriksson och Magnus Oskarsson till nya delägare har byrån lyckats med båda uppgifterna.
Mats och Magnus, båda uppskattade rådgivare till sina klienter, blir delägare i den största affärsjuridiska byrån i Norden från och med 1 maj 2019.


“Genom att sätta fokus på våra talangers utveckling och våra klienters affärsintressen skapar vi långvariga relationer – som både rådgivare och arbetsgivare – baserade på öppenhet, ärlighet och samarbete.

Mats och Magnus har förmågan att leva upp till dessa högt ställda förväntningar och att verkligen skapa värde för våra klienter, samtidigt som de ger stöd åt och utvecklar sina kollegor.

Vi är stolta att kunna presentera Mats och Magnus som delägare på DLA Piper", säger Peter Näslund, Managing Partner på DLA Piper i Sverige.


Mats Eriksson har arbetat i DLA Pipers fastighetsgrupp sedan 2010 och är specialiserad inom kommersiella hyresavtal, fastighetstransaktioner och fastighetsutveckling, samt inom övriga fastighetsfrågor.

Han har därtill särskild kompetens inom energibranschen och agerar regelbundet rådgivare vid transaktioner och utvecklingsprojekt inom förnybar energi, främst vindkraft och fjärrvärme.


Magnus Oskarsson har arbetat i DLA Pipers bolagsrättsgrupp sedan 2009 och har betydande erfarenhet som rådgivare till ledande nordiska och internationella klienter vid komplexa bolagstransaktioner

och riskkapitalinvesteringar, samt inom övriga frågor som rör bolagsrätt. DLA Piper har befordrat 77 jurister från 43 kontor i 20 länder, inom flera av byråns olika tjänsteområden. Hela listan av befordringar uppdelat på kontor och rättsområde finns här.


För mer information, vänligen kontakta:

Peter Näslund, Country Managing Partner DLA Piper, +46 70 422 01 11 peter.naslund@dlapiper.com
Niklas Jansson, Marketing Manager DLA Piper, +46 70 239 57 72, niklas.jansson@dlapiper.com

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt