Skip to content

DJ+ ger dig mer

Tjänsten DJ+ är framtagen för att ge våra läsare ytterligare nytta av vår nyhetsrapportering. Genom DJ+ får du direkt tillgång till samtliga domar och dokument som ligger till grund för våra artiklar.

Tjänsten är utvecklad efter våra läsares önskemål med fokus på att vara mycket enkel och snabb att använda. Genom att logga in på DJ+ kompletteras de artiklar du är intresserad av med målnummer, aktuell domstol samt namn på ombud och domare. Samtidigt får du tillgång till domen i dess helhet som PDF-fil/filer.

DJ+ ger dig direkt tillgång till:

  • Namn på parters ombud
  • Instans för avgörandet
  • Avgörandedatum
  • Målnummer/referens
  • Saken
  • Myndighetsavgöranden (PDF-format)
  • Domslut (PDF-format)

Innehållet bifogas i regel samtliga artiklar som baseras på domstols- och myndighetsbeslut.

Så här loggar du som abonnent in på DJ+

Öppna en artikel som är markerad med DJ+ symbolen. Till höger finner du rutan för DJ+ materialet. Klicka på logga in och ange dina uppgifter. Du kommer direkt tillbaka till artikeln och i rutan för DJ+ materialet finner du nu länk till eventuella dokument, målnummer samt övrig fakta.

Till dig som ännu inte är DJ+ abonnent

DJ+ kostar 2 980 kr (+ moms) per år eller 1 980 kr (+ moms) för ett halvår. Tjänsten är personlig och gäller endast för en angiven användare.

IP-access

För organisationer som vill sina medarbetare tillgång till DJ+ kan vi erbjuda en så kallad IP-accesslösning. Detta gör att alla inom samma organisation utan inloggning får tillgång till DJ+. Kontakta oss för mer information på marcus.bouvin@blendow.se.

 

Om du har frågor om DJ+ eller om du vill ha hjälp med att registrera ett konto är du välkommen att höra av dig till marcus.bouvin@blendow.se.

Vi på Dagens Juridik hoppas att DJ+ ska ge dig mycket nytta och nöje!

Dagens Juridik ges ut av Blendow Publishing AB, en del av Blendow Group AB – Ledande inom juridisk kompetensförsörjning

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt