Skip to content

Delphi rådgivare till X-Group S.A. vid försäljning av den svenska snustillverkaren Winnington Holding AB

Advokatfirman Delphi har biträtt X-Group S.A. (”X-Group”) i samband med British American Tobacco’s förvärv av 100 procent av aktierna i Winnington Holding AB (”Winnington”). Winnington är en svensk snustillverkare som ligger bakom innovationen av vitt snus av renad tobak som förblir vitt även under läppen.

X-Group ägde 50 procent av aktierna i Winnington.

Delphi har varit rådgivare åt X-Group i transaktionen genom Niklas Eskilsson (ansvarig partner), Kristina Lemke och Hanne Kirnö.

Advokatfirman Delphi är en av de främsta affärsjuridiska advokatbyråerna i Sverige. Vi hjälper våra klienter genomföra företagsförvärv och fusioner. Vi agerar rådgivare gällande frågor rörande bank, finans och aktiemarknad. Vi processar i domstol, skiljeförfaranden och har erkänt hög kompetens inom offentlig upphandling, miljörätt och fastighetsrätt.

Ett stort antal av oss är specialister inom högteknologiska områden som IT, immaterialrätt och life science. Vårt drivna arbetssätt och vårt intresse för teknik och affärer är förmodligen en del av svaret på våra framgångar. Vi får ofta beröm för vår affärsmässighet och förmåga att förstå klientens verksamhet.

Våra klienter finns främst i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Vi samarbetar också med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet klienter i internationella ärenden. Vi är totalt omkring 185 medarbetare, varav fler än 120 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt