Skip to content

Delphi rådgivare till Rejlers (publ.) vid övertecknad företrädesemission

Advokatfirman Delphi har biträtt Rejlers vid företrädesemission för vilken teckningsperioden avslutades den 31 mars 2017. Genom nyemissionen kommer Rejlers att tillföras cirka 200 miljoner kronor.

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter och har 2 000 experter som arbetar med projekt inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Företaget finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte Rejlers 2,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Delphi team bestod av ansvarig partner Mats Dahlberg, Andreas Wiren, Marcus Halling, Rebin Ahmad, Linn Ericsson och Sandra Lima.

-------

Advokatfirman Delphi är en av de främsta affärsjuridiska advokatbyråerna i Sverige. Vi hjälper våra klienter genomföra företagsförvärv och fusioner. Vi agerar rådgivare gällande frågor rörande bank, finans och aktiemarknad. Vi processar i domstol, skiljeförfaranden och har erkänt hög kompetens inom offentlig upphandling, miljörätt och fastighetsrätt.

Ett stort antal av oss är specialister inom högteknologiska områden som IT, immaterialrätt och life science. Vårt drivna arbetssätt och vårt intresse för teknik och affärer är förmodligen en del av svaret på våra framgångar. Vi får ofta beröm för vår affärsmässighet och förmåga att förstå klientens verksamhet.

Våra klienter finns främst i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Vi samarbetar också med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet klienter i internationella ärenden. Vi är totalt omkring 185 medarbetare, varav fler än 120 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt