Skip to content

Delphi rådger The Carlyle Group vid försäljning av BTI Studios till Altor

Advokatfirman Delphi har agerat rådgivare till The Carlyle Group vid dess försäljning av BTI Studios till Altor.

The Carlyle Group (NASDAQ: CG) och Altor Fund IV (“Altor”) har idag meddelat att de har undertecknat ett bindande avtal enligt vilket Carlyle kommer att sälja BTI Studios till Altor. Transaktionen förväntas genomföras under Q3 2017, med förbehåll för sedvanliga closing villkor.

Delphis team leddes av managing partner David Aversten, partner Michael Juhlin och senior associate Rickard Isacson

För mer information, vänligen se pressmeddelande från The Carlyle Group: https://www.carlyle.com/media-room/news-release-archive/carlyle-group-sell-bti-studios-altor


Kontakt:

David Aversten
Managing Partner/Advokat
Delphi
Tel. +46 709 25 25 19
e-post: david.aversten@delphi.se

Advokatfirman Delphi är en av de främsta affärsjuridiska advokatbyråerna i Sverige. Vi hjälper våra klienter genomföra företagsförvärv och fusioner. Vi agerar rådgivare gällande frågor rörande bank, finans och aktiemarknad. Vi processar i domstol, skiljeförfaranden och har erkänt hög kompetens inom offentlig upphandling, miljörätt och fastighetsrätt.

Ett stort antal av oss är specialister inom högteknologiska områden som IT, immaterialrätt och life science. Vårt drivna arbetssätt och vårt intresse för teknik och affärer är förmodligen en del av svaret på våra framgångar. Vi får ofta beröm för vår affärsmässighet och förmåga att förstå klientens verksamhet.

Våra klienter finns främst i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Vi samarbetar också med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet klienter i internationella ärenden. Vi är totalt omkring 185 medarbetare, varav fler än 120 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt