Skip to content

David Ackebo ny Partner på Hannes Snellman

David Ackebo, expert inom internationellt och svenskt skiljeförfarande samt tvistelösning, blir Partner på Hannes Snellman.  

David Ackebo började som Specialist Partner i gruppen för tvistelösning hos Hannes Snellman i Stockholm i september 2016. Han har tidigare arbetat i nästan tio år på advokatbyrån Mannheimer Swartling, med avbrott för föräldraledighet, domstolstjänst vid Stockholms tingsrätt och utstationering vid Herbert Smith Freehills i Paris. 

David Ackebo är framförallt expert inom internationellt och svenskt skiljeförfarande samt tvistelösning. Hans erfarenhet omfattar bland annat IT, telekom, byggindustrin, tvister relaterade till M&A, samt investeringsavtalstvister. David Ackebo har även bred erfarenhet av compliancearbete, inklusive utredningar relaterade till sanktioner och korruptionsbekämpning. 

– Hannes Snellmans framstående position i både Stockholm och Helsingfors kombinerat med ett pragmatiskt tillvägagångssätt, ger oss en unik ställning på den nordiska marknaden. Jag är stolt över att nu ta en mer aktiv roll i den fortsatta utvecklingen av byrån. Jag ser betydande potential för oss att ta ytterligare marknadsandelar inte minst på tvistelösningsmarknaden där vi ser en ökad mängd kommersiella tvister och hög aktivitet inom M&A, säger David Ackebo. 

– Det är en styrka att kunna befordra egna talanger och vi välkomnar David Ackebo i hans nya roll. Vi ser fortsatt tillväxtpotential inom tvistelösningar och med David som ny Partner förstärker vi ytterligare vårt erbjudande inom området, säger Paula Röttorp, Managing Partner på Hannes Snellmans kontor i Stockholm. 

David Ackebo tillträdde sin tjänst som Partner den 1 april 2018. 

För ytterligare information, vänligen kontakta: Madeleine Bergenheim, Client Relations Manager  madeleine.bergenheim@hannessnellman.com +46 (0) 760 000 039 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt