Skip to content

Cederquist biträder NDX Intressenter AB i samband med dess kontanterbjudande avseende Nordax Group AB (publ.).

Cederquist biträder Nordic Capital Fund VIII:s och Sampo plc’s gemensamma budbolag NDX Intressenter AB i samband med dess kontanterbjudande avseende Nordax Group AB (publ.).

Cederquists team leds av partners Martin Ulfson (M&A) och Fredrik Lundén (ECM), biträdda främst av senior associate Jimmy Gärd (M&A) och associates Elin Ljungström (ECM), Maia Wallbrand och Kiran Singh (Finansmarknadsreglering).

För vidare information hänvisas till pressmeddelande publicerat av budbolaget NDX Intressenter AB som finns tillgängligt på https://ndxintressenter.com/sv/main/.

Cederquist är en av de ledande advokatbyråerna på den svenska marknaden. Vi är idag knappt 150 medarbetare, varav 100 jurister, som på ett kontor i centrala Stockholm arbetar mot ett gemensamt mål – att vara bästa möjliga juridiska partner. Vi erbjuder våra kunder specialistkompetens inom de flesta affärsjuridiska områden och har lång erfarenhet av att hantera likväl stora nationella som internationella transaktioner. Cederquist rankas ständigt som en av Sveriges absolut främsta advokatbyråer och med hjälp av olika digitala lösningar och nya arbetssätt befinner vi oss närmare kunden och ser oss idag som en modern affärspartner snarare än en traditionell rådgivare.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt