Skip to content

Baker McKenzie biträder Allgon i förvärv av Tele Radio

Allgon AB (publ) har ingått ett villkorat avtal om förvärv av samtliga aktier i Tele-Radio International Holding AB (Tele Radio). Köpeskillingen uppgår till 350 MSEK på kassa- och skuldfri basis med en potentiell tilläggsköpeskilling om 50 MSEK, förutsatt att vissa finansiella mål för Tele Radio uppfylls.

Allgon är en svensk bolagsgrupp som utvecklar och levererar trådlösa kommunikationslösningar för industriella och robusta miljöer på den globala marknaden.

Tele Radio är en internationell aktör som utvecklar, tillverkar och marknadsför radiostyrningsprodukter för industriellt bruk. Tele Radio har fler än 240 anställda och verksamhet i fler än 15 länder.

Förvärvet av Tele Radio ligger i linje med Allgons mål att bli en global aktör inom industriell radiostyrning.

Tillsammans med Andulf Advokat är Baker McKenzie legal rådgivare till Allgon i samband med förvärvet. Från Baker McKenzie deltar huvudsakligen Joakim Falkner, Costin Mihailescu, Mats Rooth, Erik Brändt Öfverholm, Stefan Balazs, Anna Sylten, Georg Jonsson, Olof Johannesson samt flera andra kollegor i Stockholm samt från Baker McKenzies kontor i Chicago, London, Shanghai, Amsterdam och München.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt