Skip to content

Platsannonsera

Vårt erbjudande

Genom Dagens Juridik når ni hela juristbranschen, vi har varje vecka normalt från 65 000 upp till 150 000 unika besökare. Vår sida för platsannonser är en av våra mest lästa. Här når du de som dagligen möter juridiska frågor såväl jurister som icke-jurister t.ex. revisorer, VD, CFO, ekonomichefer och personalchefer på en webbplats. Dagens Juridik är även den mest effektiva sajten när du vill rekrytera jurister.

Platsannonser

Annons på Dagens Juridik. Platsannonsen visas även i Dagens Juridiks nyhetsbrev Jobb & Karriär. 

Pris platsannons bas:

30 dagar = 14 900 kr

Priser platsannons PLUS

14 dagar = 19 900 kr

30 dagar = 24 900 kr

När du bokar PLUS ingår det en banner som ligger på startsidan och skapar uppmärksamhet kring er rekrytering. Oavsett om det är första eller sista dagen på er annonsering syns ni lika bra jämfört med platsannonslistan där man sjunker längre ned ju längre tiden går. Ni når också de personer som inte aktivt söker nytt arbete men som är öppna för nya möjligheter om det är under rätt förutsättningar. 

Vi tillverkar bannern åt er utan kostnad.

Har ni ett långsiktigt rekryteringsbehov och annonserar kontinuerligt? Kontakta då Marcus Bouvin för möjlighet att förköpa en viss mängd platsannonser. 

På Laglig Väg

Presentera nya rekryteringar med en kort pressrelease under På Laglig Väg.

Pris: 990 kr per person

Banners

Vi kan erbjuda ett flertal format på såväl sajten som i våra nyhetsbrev. 

Kontakta Marcus Bouvin för annonseringspriser.

Nyhetsbrev

Dagligt nyhetsbrev - Dagsbreven innehåller nyheter, krönikor och porträtt som publicerats det senaste dygnet.Veckobrev - Veckosammanfattningarna sammanfattar den senaste veckans nyheter inom en rad olika rätts- och intresseområden. Kontakta Marcus Bouvin för mer information.

Kreativa lösningar

Hård konkurrens kräver nya angreppssätt. Vi kommunicerar dagligen med en stor andel av de som arbetar med juridiska frågor, konkurrensen om deras uppmärksamhet är stenhård. Vi hjälper er mer än gärna att nå dem på andra sätt, exempelvis genom events, video och podcast.

Om ni beskriver vilka ni vill nå, med vilket budskap så ger vi er mer än gärna förslag på hur detta kan ske.

Rekrytering - samarbetspartner Legal Career & Legal Recruit

Vill du ha hjälp rekryteringsprocessen?

Vi rekryterar juridisk kompetens på alla nivåer och är en del av Blendow Group AB som har 20 års erfarenhet av kompetensförsörjning för jurister. Hos oss strömmar varje år tusentals jurister genom våra utbildningar, nätverk och nyhetsflöden. 

Besök www.legalcareer.se för mer information

_______________________________________________________

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt