Skip to content

RSS


Genom att använda RSS (Real Simple Syndication) istället för att surfa kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer inom de områden du är intresserad av varje dag.

Istället får du nyheterna i en kort version till din RSS-läsare när de publiceras. Vill du läsa mer kan du klicka vidare till källan och läsa hela texten.

De flesta större nyhetssajter och bloggar erbjuder ett eller flera RSS-flöden och nu även Dagens Juridik.

Hur gör jag för att prenumerera på ett RSS-flöde?
För att prenumerara på ett RSS-flöde behövs en RSS-läsare. RSS-läsare finns både som nedladdningsbara program och som webbaserade lösningar som bara kräver en webbläsare. Med de webbaserade lösningarna kan du komma åt dina RSS-flöden från vilken dator som helst som är uppkopplad mot internet. Du kan även lägga upp ett RSS flöde på ert intranät för lätt tillgänglighet för alla era medarbetare.
Internet Explorer, Firefox, Safari och Opera har också inbyggda funktioner för att upptäcka och prenumerera på RSS-flöden.

Exempel på RSS- läsare:

Google Reader
Rojo
Attensa
Bloglines

Exempel på nedladdningsbara program:
 
Freereader
Sharpreader


Klicka på RSS-symbolen på Dagens Juridik och dra symbolen till din RSS-läsare eller högerklicka och välja "Kopiera länkadress". Länken klistrar du sedan in när du skapar en ny feed i din RSS-läsare.
 
Dagens Juridiks RSS-flöden på min sajt
Du får använda våra RSS-flöden på din egen sajt och intranät under förutsättning att endast rubriken används och att du länkar till artikeln på Dagens Juridik.se. Det är inte tillåtet att använda Dagens Juridik:s logotype utan tillstånd.

Visa alla RSS flöden:

Aktuell Forskning
Aktuell Lagstiftning
Aktuella Rättsfall
Arbetsrätt
Branschbevakning
Civilrätt
Europarätt
Fastighetsrätt
Företagsjuridik
Karriär & Ledarskap
Krönikor
Offentlig rätt
Skatterätt
Skola
Straffrätt
Vardagsjuridik
Aktuell Litteratur
Platsannonser
På laglig väg
Utbildningsguide
Vimmel

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt