Skip to content

Wistrand söker biträdande jurist inom immaterialrätt och tvistlösning

 

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet. Läs mer på wistrand.se.

Till vårt kontor i Stockholm söker vi dig som vill kombinera immaterialrätt med kommersiell tvistlösning

Du kommer i huvudsak att bistå klienter med löpande rådgivning i immaterial- och marknadsrättsliga frågor, såsom granskning och upprättande av avtal, granskning av annonser samt utredningsarbete. Utöver detta kommer du även att biträda svenska och internationella klienter i immaterialrättsliga tvister samt övriga kommersiella tvister i domstol och skiljeförfaranden.

Vem är du?

Vi söker dig som är tingsmeriterad eller har något eller några års arbetslivserfarenhet av immaterial-, marknads-, IT- eller medierätt. Du har hög juridisk kompetens, är driven och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter din sociala kompetens högt. Du har vidare mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Vi erbjuder dig

En trevlig arbetsplats belägen i centrala Stockholm med god stämning och stora utvecklingsmöjligheter.

För oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet till egna initiativ och inflytande över sin karriärutveckling. Vi erbjuder dig att via praktisk erfarenhet, utbildningar, mentorskap och stöd för nätverkande nå din fulla potential som affärsjurist.

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 24 maj 2019. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e‑post.

För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Birgitta Holmin, HR-ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se.

Vi vill gärna utvecklas ytterligare tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!

Ansök här

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt