Skip to content

Bolagsjurist med fokus på M&A och Capital Markets - Interim ca 1 år

Legal Career rekryterar och hyr ut juridisk kompetens på alla nivåer och är en del av Blendow Group AB som har 20 års erfarenhet av kompetensförsörjning till jurister. Hos oss strömmar varje år tusentals jurister genom våra utbildningar, nätverk och nyhetsflöden. Vi erbjuder tjänster inom våra varumärken Legal Recruit, Legal Executive, Legal Interim och Board Recruitment.

Om tjänsten 
Som bolagsjurist kommer du tillsammans med CFO och M&A-ansvarig att stötta den globala affärsverksamheten i ett brett spektrum av juridiska frågor, med tonvikt på förvärvsfrågor och bolagsrättsliga frågor. I arbetet ingår att granska, skriva och förhandla avtal i nära samarbete med verksamheten och med ett stort eget ansvar. I denna roll rapporterar du direkt till bolagets ledningsgrupp. Bolaget är ett innovativt och nytänkande företag verksamma inom dataspelsindustrin, med huvuddelen av verksamheten i ett flertal länder utanför Sverige. För att passa in i rollen måste du därför trivas med att arbeta verksamhetsnära i en föränderlig och dynamisk arbetsmiljö. Det är vidare viktigt att du är prestigelös, serviceminded och lösningsorienterad. Du har ett effektivt arbetssätt och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad jurist med några års relevant arbetslivserfarenhet från byrå och/eller bolag. Ditt främsta arbetsområde har varit inom M&A och Capital Markets men du har även arbetat med allmän affärsjuridik, gärna i en internationell miljö, och har erfarenhet av kommersiella avtal. Har du dessutom särskild erfarenhet av GDPR och har erfarenhet från att ha arbetat med noterade bolag är detta meriterande. Du kommunicerar på såväl svenska som engelska, med mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och text. Mycket goda kunskaper i engelska är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas bra på företaget och i teamet så tror vi att du är en teamspelare, serviceminded, prestigelös, lösningsorienterad, lyhörd, noggrann, hög integritet och ansvarstagande. Bolaget är ett innovativt och nytänkande företag. För att passa in i rollen måste du därför trivas med att arbeta verksamhetsnära i en dynamisk arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter. Du har ett effektivt arbetssätt och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Ansökan

Uppdraget påbörjas snarast och löper tillsvidare med eventuell möjlighet till anställning. Tjänsten är på heltid och är placerad i centrala Stockholm i mycket moderna lokaler.

Uppdraget är en del av Legal Career och vår interimsverksamhet Legal Interim. Du kommer vara anställd av Legal Career och arbeta som konsult hos vår kund. Alternativt fakturerar du från eget bolag.

Vi presenterar kandidater löpande för vår kund och därför önskar vi din ansökan snarast, dock senast 24/5.

Kontakta ansvarig rekryteringskonsult hos Legal Career, Henning Nordenquist 0733 - 633231 alternativt henning.nordenquist@legalcareer.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt