Skip to content

Vill du bli en av oss?

Advokatbyrån Elina Linder söker advokat eller biträdande jurist med erfarenhet från advokatbyrå eller liknande med ett brinnande intresse för humanjuridik och då främst familjerätt och brottmål till advokatbyråns kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Vi söker dig med ett stort intresse för den enskilda människan med ett engagemang att hantera utmanande juridiska frågeställningar och klienter i utsatta situationer, dig som vill utvecklas med engagerade kollegor i en trevlig arbetsmiljö.

Hos oss får du kollegor som gärna delar med sig av sin kompetens och erfarenhet, vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas inom juridiken.

Vi söker dig som är advokat eller jurist med juristexamen (jur.kand.) och som har relevant arbetslivserfarenhet helst från advokatbyrå eller liknande. Vidare är du noggrann med en mycket god analytisk förmåga, är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift är utrustad med förmåga och vilja att arbeta i högt tempo när så krävs. Som person är du ansvarstagande, driven och engagerad.

Om du är rätt person för oss kan vi erbjuda dig en möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med kunniga och trevliga kollegor.

Ansökan 

Vi tar tacksamt emot dina ansökningshandlingar inklusive betyg och relevanta intyg via e-mail: linder@advokatlinder.se

Sista ansökningsdag 12 maj 2019. Vi går igenom ansökningar löpande.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta Elina Linder på mail eller telefon 08-551 063 02

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt