Skip to content

Lönnquist & Co Advokatbyrå söker yngre advokater i Sverige

 

Om advokatbyrån 

Advokatbyrån är inriktad på affärstvister mellan företag, kommersiell hyresjuridik samt bolagsrätt. Kontoret ligger centralt i Stockholm och har kontorsgemenskap med fem advokater och biträdande jurister.

Nu växer byrån och avser att expandera till andra orter i Sverige. Byrån söker därför ytterligare advokater.

Om dig

Du är en skicklig jurist som har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du är självgående, noggrann samt har lätt att få goda relationer med klienter och medarbetare. Du bör även ha ett intresse av att utveckla och driva en verksamhet eftersom du kommer spela en nyckelroll i byråns fortsatta utveckling.

Arbete på din hemort m m

Tjänsten innebär att du kommer arbeta på din hemort var som helst i Sverige. Du kommer ha tät kontakt med kontoret i Stockholm och advokatbyrån hjälper dig att starta ett mottagningskontor på din ort. Du kommer även ha en arbetsplats på kontoret i Stockholm som du disponerar när du behöver. Du får därmed både hemorten och Stockholm som upptagningsområden.

Kvalifikationer

Tingstjänstgöring och erfarenhet av advokatbyråns rättsområden är meriterande.

Ansökan

Tjänsten är på heltid. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till advokat@lonnquist.se. Ansökningarna behandlas löpande, ansök gärna så snart som möjligt och senast den 15 maj 2019. För ytterligare upplysningar kontakta advokat Anders Lönnquist, tel 08-660 93 60, eller per nämnda e-post. Mer information om byrån finns på www.lonnquist.se.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt