Skip to content

Wallenstam söker bolagsjurist

Arbetsuppgifter

Som bolagsjurist hos oss kommer du att arbeta med ett brett spektrum av juridiska frågor. En stor del av arbetet består i att stödja organisationen med juridisk rådgivning, framförallt inom vår nyproduktion av bostäder. 

Som bolagsjurist ansvarar du även för bevakning av ny lagstiftning och praxis samt bidrar till den interna kompetensutvecklingen inom organisationen genom att hålla utbildningar inom det fastighetsrättsliga området.

Wallenstam har kontor och verksamhet i Stockholm, Uppsala och Göteborg. Juristteamet är placerat i Göteborg och tillhandahåller sina tjänster till hela verksamheten. Tjänsten innebär därför även resor till framför allt kontoret i Stockholm.

Din utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med juristexamen och några års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, bolag eller domstol. Särskild kompetens inom fastighetsrätt och entreprenad ser vi positivt på.

Som jurist har du en väl utvecklad analytisk förmåga och ett självständigt arbetssätt. Du är pragmatisk och affärsmässig, utan att släppa på kravet på integritet och hög kvalitet i din rådgivning. Som person är du en serviceinriktad lagspelare. Du är utåtriktad, positiv och nyfiken på människor. Du har även lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper, är engagerad och tar egna initiativ.

Vi erbjuder

Som medarbetare hos oss erbjuds du en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat där engagemang och delaktighet är viktiga drivkrafter. Vi har en trevlig arbetsmiljö med härliga kollegor i ett centralt beläget kontor.

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av:

Din ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan här, alternativt skicka din ansökan märkt med tjänsten till Wallenstam AB, Stab Personal/HR, 401 84 Göteborg 

Vi vill ha ditt intresse snarast, dock senast den 7 april 2019. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt