Skip to content

Jurist med inriktning sakförsäkring till koncerngemensamma juridikstaben

Söderberg & Partners söker en driven och nyfiken jurist med intresse att arbeta med allmän avtalsrätt, försäkringsjuridik och regelefterlevnadsfrågor med inriktning mot koncernens sakförsäkringsverksamhet.

Rollen kommer att rapportera till koncerners chefsjurist och du kommer vara en del av den koncerngemensamma juridikstaben, inriktad mot affärsområdet för sakförsäkringsförmedling.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:

  • Bistå affärsområdets kunder med granskning av kontraktsrättsliga åtaganden och förpliktelser ur ett försäkringsperspektiv.
  • Förhandla, upprätta och granska affärsområdets avtal, såväl med kunder som med försäkringsbolag.
  • Bistå affärsområdet med rådgivning i olika juridiska frågor, bland annat men inte begränsat till, reglering avseende försäkringsdistribution, dataskydd och avtalsrätt.
  • Arbeta med affärsområdets regelefterlevnad, bland annat men inte begränsat till kontrollarbete, regelbevakning, och att upprätta interna regeldokument och instruktioner.

Söderberg & Partners är en kreativ och initiativrik organisation där medarbetarna drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har juristexamen och 1-3 års arbetslivserfarenhet som jurist. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från advokatbyrå, försäkringsbolag eller bolag är meriterande men inget krav.

Det är en fördel om du har erfarenhet från bank/finans eller försäkring. Du har vidare mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.

Som person ska du ha god samarbetsförmåga samtidigt som det ställs höga krav på att du kan, och trivs med, att arbeta självständigt. Du är hjälpsam, positiv, affärsinriktad, handlingskraftig, prestigelös, noggrann, målmedveten och har hög integritet.

Vi tar emot ansökningar och håller intervjuer löpande.

Välkommen med din ansökan!

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm
Tillträdesdag: Efter överenskommelse
Kontaktperson: Marina Nygren, HR08-451 50 54

Om företaget

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?

Mer information och ansökan - klicka HÄR

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt