Skip to content

Biträdande jurist med 1-2 års erfarenhet till Delphis EU- och konkurrensrättsgrupp

Om tjänsten:

Brinner du för EU-och konkurrensrätt och har ett till två års erfarenhet av att ha arbetat på advokatbyrå, bolag, Konkurrensverket, Kommissionen eller liknande? Drivs du av att göra affärer, hjälpa olika aktörer i komplexa situationer och ge strategisk rådgivning? Vill du arbeta på en progressiv advokatbyrå som vill driva utvecklingen framåt? Välkommen att söka tjänsten som biträdande jurist i vår EU – och konkurrensrättsgrupp!

Vi söker dig som har ett till två års erfarenhet av att ha arbetat med konkurrensrättsliga frågor på advokatbyrå, bolag, Konkurrensverket, Kommissionen, domstol eller liknande. Vår verksamhetsgrupp arbetar med konkurrensrätt, offentlig upphandling, statsstöd, EU-rätt och regulatoriska frågor och processer inom dessa områden. Du kommer att ingå i ett professionellt, socialt och drivet team av specialister. Vi arbetar mycket med strategisk rådgivning till svenska och internationella bolag och offentliga aktörer, driver ärenden inför olika myndigheter och är även ombud i domstolar och skiljeförfaranden. Vi samarbetar med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet våra klienter i internationella ärenden. Det innebär att du får möjlighet att arbeta brett med konkurrensrätt och bygga egna klientkontakter och nätverk.

Om dig:

Vi vill att du har ett genuint intresse för EU- och konkurrensrätt och en mycket god förståelse för EU-rättslig lagstiftning, ett förtroendeingivande sätt samt trivs i rådgivarrollen. Vidare är du effektiv utan att ge avkall på noggrannheten. Eftersom en stor del av vår verksamhet är internationell krävs generellt mycket goda kunskaper i engelska både i tal och i skrift. Utlandsstudier med inriktning på EU- och konkurrensrätt är meriterande men inget krav.

Om du värdesätter att ha roligt på jobbet, utmaningar, entreprenörskap, framåtanda och att arbeta i engagerade team så kommer du att trivas hos oss.

Vårt erbjudande till dig:

Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och spännande arbete för intressanta företag och organisationer i Sverige och utlandet. Hos oss får du som ung jurist arbeta nära partners, driva ärenden tillsammans med seniora kollegor och ha klientkontakter tidigt i karriären. Det tror vi skapar delaktighet och goda förutsättningar för att både trivas och lyckas i din roll.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och hos oss är ledarskap, både över sig själv och andra, en avgörande faktor för att utvecklas och nå sin fulla potential. Genom vårt utbildningsprogram Delphi Academy, som har stort fokus på ledarskap, utvecklar vi ständigt våra medarbetare och affärsmetoder. Vi lägger kontinuerligt resurser på att fördjupa vår kompetens, utveckla byrån digitalt och vi är öppna för nya idéer och arbetssätt som fortsätter att driva byrån framåt. Vi drivs av att vara engagerade och lyhörda – både gentemot klienter och mot varandra. Vi tror på ett utvecklat ledarskap och samarbete utan onödiga hierarkier.

Delphis specialistkompetenser inom flera områden rankas bland de främsta i Sverige och ett stort antal jurister hos oss är rankade som ledande hos rankinginstituten Chambers and Partners och Legal500. Detta innebär att du kommer att arbeta med några av branschens vassaste jurister.

Vill du veta mer om oss så gå gärna in på vår hemsida www.delphi.se

Välkommen med din ansökan. Förutom CV, examensbevis jämte studieresultat och intyg från eventuella tidigare arbetsgivare vill vi gärna att du beskriver hur du ser på din framtid som jurist inom EU- och konkurrensrätt. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR & Talent Manager Karin Ellioth Olsson via mejl: Karin.ellioth-olsson@delphi.se

Välkommen till Delphi!

 

Mer information och ansökan - klicka HÄR

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt