Skip to content

Novamedia söker biträdande jurist / junior jurist till Svenska Postkodlotteriet

Vill du arbeta affärsnära och utveckla och fördjupa dina kunskaper inom bolagsjuridik och compliance i ett erfaret team? Är du noggrann, prestigelös och redo att hugga i där det behövs? Perfekt, då kanske vi är din nästa arbetsgivare!

Din nästa utmaning

Som biträdande jurist är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:

  • Ansvara för administration av och kvalitet i vår avtalsdatabas
  • Medverka i upphandling av nytt avtalssystem
  • Vara delaktig i implementering av ärendehanteringssystem
  • Bevaka regelverk
  • Bistå att i skrift svara på frågor kring regelefterlevnad
  • Assistera vid löpande avtalsfrågor
  • Assistera vid framtagande av avtal
  • Assistera vår Chefsjurist och Compliance Officer/DPO löpande

Om dig

Du har en jur.kand och därefter har du förmodligen byggt på din erfarenhet med 1-2 år i arbetslivet. Du ser den här tjänsten som ett spännande och utvecklande steg på din resa att bli bolagsjurist.

För att lyckas i den här rollen är attityden viktig. Vi söker dig som är positiv, prestigelös och har förmågan att skapa relationer och nätverk. Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, men har också förståelse för att du ibland behöver släppa din egen planering för att istället hugga i med något som för stunden är mer prioriterat för verksamheten.

Vidare ser vi att du är lyhörd, har ett nyfiket förhållningssätt och har lätt för att se helheter i sammanhang. 

Din nya arbetsplats

Välkommen till ett glatt gäng med högt i tak! Vi är 6 personer inom denna avdelning och här ligger många intressanta ämnen och ansvar såsom CSR, informationssäkerhet, risk, compliance och juridik. Vi jobbar nära affären och stöttar i olika typer av projekt där vår kunskap krävs.

På Novamedia får du många kompetenta och engagerade kollegor. Vi är ett företag som tar samhällsansvar och tänker långsiktigt och hållbart.  Vi vill att alla anställda ständigt får påminnelser om vår vision och återkoppling på vilken skillnad vårt överskott gör i världen. Därför finns möjligheten att volontärarbeta två dagar per år och vi har ofta inspirationsföreläsningar där till exempel våra förmånstagare kommer och berättar om sin verksamhet eller något specifikt tema.

Låter det här som du?

Härligt! Vi gör urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Novamedia Sverige AB arbetar aktivt för att vara en organisation med hög kompetens, jämn könsfördelning och bred mångfald. Om du har erfarenheter du tror kan bidra till att bredda mångfalden i verksamheten så berätta gärna om det i din ansökan.

Mer information och ansökan - klicka HÄR

Svenska Postkodlotteriet är ett av Sveriges mest populära lotterier med ungefär en miljon kunder. Under varumärket finns även bingo och skraplotter online samt en rad populära tv-program, bland annat Postkodmiljonären och En ska bort som sänds i TV4.

Överskottet från Postkodlotteriets produkter går till 56 ideella organisationer. Sedan starten 2005 har Postkodlotteriet genererat 9,4 miljarder till välgörenhet och samtidigt gjort fler än 1000 svenskar till miljonärer. Operatörsbolag för Svenska Postkodlotteriet är Novamedia Sverige AB. Vi är ca 180 medarbetare och har kontor i den klimatsmarta byggnaden Waterfront Building i centrala Stockholm.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt