Skip to content

Legal Counsel - TRE

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Under 2018 har vi på Tre bytt lokaler till ett helt nybyggt hus bredvid Globen i södra Stockholm där alla vi på Tre ges bättre möjligheter att mötas, samverka och interagera. Varmt välkommen till Tre.

Vill du vara med och utmana den svenska telekommarknaden på en arbetsplats som utsetts till en av Sveriges bästa? Mobiloperatören Tre (Hi3G Access AB) söker nu en Legal Counsel att ansluta till bolagets

Legalavdelning som idag består av nio jurister. Legalavdelningen på Tre är övergripande ansvarig för alla legala ärenden som rör Tre Sverige och juristerna arbetar även nära övriga jurister inom Regulatory och Compliance. Som Legal Counsel rapporterar du till Head of Legal.

Din nya roll

Som Legal Counsel på Tre kommer du att arbeta nära den operativa verksamheten. Du kommer att ha en bred roll där du förväntas arbeta med allehanda juridisk rådgivning. Du kommer framförallt att arbeta med kommersiell avtalsrätt, men du förväntas också kunna ge löpande rådgivning inom rättsområden såsom exempelvis marknadsrätt, bolagsrätt, it-rätt, gdpr, konsumenträtt, immaterialrätt m.m.

Vem tror vi att du är?

Vi söker dig som har juristexamen och ca sex till tio års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och/eller bolag, gärna med inriktning mot IT/Telekom. Notarietjänstgöring är meriterande. Du har en bred affärsjuridisk kompetens med inriktning mot kommersiella avtal. Du har en stor förmåga att hantera många frågor samtidigt och är van att arbeta självständigt, prioritera, göra riskavvägningar och fatta beslut. Som person är du serviceminded, engagerad, noggrann, resultatfokuserad och van att ta egna initiativ. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och du kan entusiasmera dina kollegor både i det dagliga arbetet samt ur ett långsiktigt perspektiv i en bransch med hög förändringstakt.

Tre har även licenser i Danmark samt bedriver ett nära samarbete med sina systerbolag i Italien, Österrike och England. Då tjänsten innebär regelbundna internationella kontakter är det ett krav att du obehindrat skriver och talar engelska.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig karriärmöjligheter och en central roll på en arbetsplats som utsetts till en av Sveriges bästa. Vi har precis flyttat in i ett helt nytt kontor vid Globen. Vårt arbetsklimat präglas av öppenhet, engagemang och framåtanda.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan, inklusive CV och relevanta intyg/betyg, så snart som möjligt. Urval sker löpande. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Head of Legal, Anna Bülow Zetterberg på 0735-337 627 eller anna.bulow.zetterberg@tre.se. (Vi driver den här rekryteringen inhouse så annons- och rekryteringsföretag undanbedes kontakta oss i denna rekrytering). Klicka HÄR för mer information och ansökan

*LI-PRIORITY

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Kontaktperson

Anna Bülow Zetterberg anna.bulow.zetterberg@tre.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt