Skip to content

Advokatbyrån Wallin & Partners söker två processjurister

Wallin & Partners är en modern och specialiserad advokatbyrå inriktad på kommersiell tvistelösning. Vi förebygger, undviker och vinner rättsprocesser. Vi företräder klienter i allt från stora internationella skiljeförfaranden till mindre tvister i allmän domstol. I dagsläget är vi 12 medarbetare på vårt kontor på Blasieholmen i Stockholm.

Vi söker nu ytterligare två processjurister för start under våren. Mer information om byrån och vilka vi är finns på vår hemsida www.wallinpartners.se.

Vårt erbjudande

Vi lägger stor vikt vid att vara en jämställd och icke-hierarkisk arbetsplats med en enkel, snabb och effektiv organisation. Vårt arbetssätt präglas av professionalism, prestigelöshet och erfarenhetsutbyte mellan alla våra medarbetare. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i ombudsrollen och företräda klienter i alla typer av förmögenhetsrättsliga tvister.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är en skicklig jurist med goda meriter och ett genuint intresse för tvistelösning. Du trivs i konsultrollen och har en god förmåga att förstå klientens verksamhet och behov.

1. Vi söker dig som har fullgjort notarietjänstgöring och har ytterligare 3-5 års erfarenhet av kommersiella tvister.

2. Vi söker även dig som har fullgjort notarietjänstgöring och har ytterligare 1-2 års erfarenhet från affärsjuridisk advokatbyrå.

Ansökan

Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från din juristutbildning samt andra relevanta intyg/betyg. Sista ansökningsdatum är den 25 februari 2019. Urval och intervjuer sker löpande, varför tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ansökan skickas till Evelinn Österberg via e-post evelinn.osterberg@wallinpartners.se.

Vid frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta partner Emma Munde via e-post emma.munde@wallinpartners.se eller per telefon +46 (0)72 454 30 26.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt